purplemomm00 Beyaz esyam Var satmak istiyorum gardrops uygulamasına ekledim alıcısı çıktı büyük olduğu için sorun olur mu bilemedim yani uygulama üzerinden satış olursa gönderebilir miyim daha önce beyaz eşya satan oldu mu bu uygulama üzerinden
Niloya07 purplemomm00 ürünü sattığınız rakama yakın kargo ücreti çıkar. Ben baston araba gönderdim başka şehire ki çamaşır makinesinden çok daha küçük ve hafif misal 500e sattiysam bana 220 gibi bir rakam kaldı. Belli bir ağırlık ve ebat var onu geçtiğiniz takdirde sizden ücret kesiliyor ürünü gonderirsiniz alıcıya varır onaylar bir bakarsınız yatan çok komik bir rakam ve geri dönüşü yok bedavaya vermiş olursunuz ha satanlar var neye dayanarak satıyorlar bilmiyorum bu benim deneyimim
anayimbenana__ purplemomm00 bu gibi büyük eşyaları yaşadığınız şehirden birine satın ya da alım işi kargo vs alıcıya kalsın o üstlensin derim. Mesela dolap gibi engel yok açıkça yazabilirsiniz uyg. üzerinden satamıyorum gelip alabilirsiniz alım size ait gibi. Desiyi aşarsanız evet sizden kesinti oluyor yatan ücretten kesinti oluyor yani
myarenb purplemomm00 beyaz eşyayı kargo almaz muhtemelen ve alsa dahi sattığınız kadar kargo çıkar letgodan falan satın
oglumubeklerken purplemomm00 beyaz eşyayı nasılsın kargo ile göndereceksiniz ya bir zarar gelirse ürüne