kadert53 benimkilerde 15.5 aylıklardı olduklarında biz sedasyona izin verdik hani sizin oğlan nasıldır bilmiyorum ama benimkilerin sabit duramayacağından emindim maskeyle uyutuldular işlem bittiği an uyandılar 10 dk bile sürmedi sünnetleri. 29 mayısta sabah 8de oldular 11di çıktık hastaneden yan odada uyutulmayan 8 aylık çocuk vardı onu hemen taburcu ettiler. İlk gün yatış halindeydiler normalde tv hiç açmayan biriyim o gün yeter ki dursunlar diye tv açıp karşında yatırdım işe de yaradı ilk günü sakin atlattık. İkinci gün koltuk tepelerine çıkmaya başladılar aklım kaydı bişey olcak diye çok şükür hiçbir şey olmadan atlattık. Her doktorun tavsiyesi farklı oluyor bizim doktorumuz sadece teramycin günde 3 kere verdi başka bişey yapmadık. Kakası pipiye gelmesin dedi onu olabildiğince hemen müdahale ettik. 2-3 gün gündüzleri 6 saatte bir dolven verdim gece uyandırıp vermedim uyanırlarsa mama verip verdim. Herkes karton bardak dedi ama ben onu faydalı bulamadım ya da biz beceremedik hareketli oldukları için koltuğa falan çıkarken o bardak daha çok pipiye sürttü hatta bir seferinde pipiden aşağı kaymıştı daha beter olcak deyip bıraktık. Bezin pipiye gelen kısmına vazelin uyguladık yapışmasın diye ( doktorumuz buna da gerek yok dedi ama benim içim rahat etmedi yaptık) 3. Gün dışarı gezmeye çıktık 😂😂 eşim 1 hafta izinliydi kalan 4 gün günde 3 posta gezdik 🥹 ben çook korkarım yaraya falan bakamam içim fena olur o yüzden hep eşim alt aldı. Ama şöyle söyliyim tahminimden daha kolay atlattık inşallah sizinde öyle olur. He bu arada ben hiçbir yerde okumamıştım başıma geldiğinde çok korktum doktor yanımızdaydı allahtan “ ilk çişi yaparken şiddetli titreme olabiliyor” ikizlerin biri sadece ağlayıp kendisini kastı ama diğeri kucağımda zangır zangır titredi bir şey oluyor sandım meğer normalmiş eğer olursa korkmayın olur mu 🫶🏻