pinkpanter ElisaAlya ama sağlık ocağına kulağıyla oynadığını söyledim bu süreçte görmedi dünden beri böyle
ElisaAlya pinkpanter Nerede oturuyorsunuz devlet hastane acilleri suan boştur bir gösterin içiniz rahat etsin ben bugün öyle yaptım 😌
pinkpanter ElisaAlya bebeğim zaten alerjik kalabalığa girdik bilmiyorum ne oldu ama çok mutsuzum sürekli ağlıyor gece gündüz sadece ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum
ElisaAlya pinkpanter Yaz geldi oh rahat ettik derken daha çok strese girdik o kadar hastalık salgını var ki
pinkpanter ElisaAlya evet sorup deneyeceğim bunun ne olduğunu da bilmiyorum görünürde hiçbir şey yok salyada artış olurmuş bizim salyamız bile çok az
pinkpanter ElisaAlya bebeğinizde enfeksiyon mu çıktı nasıl baktı doktor boğazına mı baktı çok geçmiş olsun 😞😞
ElisaAlya pinkpanter Çok teşekkür ederim ben diş sandım dediğim gibi bir gece ateşi çıktı yakınımdaki tıp merkezine götürdüm. Orada nöbet geçirdi hala travmam devam ediyor kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuş meğersem.
pinkpanter ElisaAlya ayyy ne nöbet mi Allahım 😱 çokkkk çokkk geçmiş olsun tekrardan şimdi nasıl iyi dimi
ElisaAlya pinkpanter şimdi iyi çok şükür binlerce kez ama bu sefer de gece emzirmeye aldım öyle yorulmuşum ki yanımda uyumuş sabahta pat yataktan düş koştur acile yine temiz çıktı ama yine de nöbetteyiz😔😔
gozleri_deniz1 pinkpanter diş olabilir onun haricinde boğaz enfeksiyonu geçirebilir kızımdan biliyorum aynısı yaşamıştım meğer boğazından kaynaklıymış
pinkpanter gozleri_deniz1 diş gelmedi zaten gözüken bi şey yok dişle alakalı keşke bebekler derdini söylese 😂 çok geçmiş olsun size de