Alparslan2022 annem birkaç ay önce geçirdi ve tam da bahsettiğiniz yerlerindeydi. Stres çok fazlaca tetikliyor bu hastalığı, streslenmemeye çalışın. Annemin de aşırı derece de ağrısı olurdu ben eczaneden kuvvetli bi ağrı kesici almıştım mg mı yüksek ama şuan adını hatırlamıyorum. Birde o bölgelere krem vs vermişti cildiye. Çıplak elle dokunmayın oralara çünkü bulaşıcı birşey. Cildiye doktoru özellikle uyarmıştı annemi etrafında yaşlı,hamile,bebek varsa çok dikkat et diye çocuklara da bulaşı su çiçeği olarak görülüyormuş. Biz kremleri falan hiç dokunmadan pamukla sürüp ellerimizi yıkıyorduk güzelce bu şekilde evde hiçbirimize ve oğluma bir bulaş söz konusu olmadı. Ne kadar süre de geçtiğini bilemiyorum şuan çünkü o dönem dedem açık kalp ameliyatına girmişti annem kendi derdini bırakmış babası derdindeydi yani. Ayrı yeten tekrar edebilen de birşey yukarı da dediğim gibi stres ve üzüntüden uzak durmaya çalışın. Umarım bir an önce geçer, annem ağrısına dayanamazdı sırt kısmı özellikle çok ağrıyor derdi. Tüm bildiklerim bunlar geçmiş olsun 🙏🏻