Minigim38 bizde aynı şeyleri yaşıyoruz diyemem ama kendini yere atmadi var sinirlenince kavasina vuruyor bazen kendi kendine ağlıyor anlatiyofum anlamıyor vs geçen çarşıda aynı şeyi yasadik şekerci dükkanına girmek istedi yada başka bişey biz anlamadik. ortalığı yıktı geçirdi ve yere indirdik yoldan geçen bir kıza vurmaya çalıştı ve daha 17 ayligiz…. en son yere eğildim ve göz teması kurdum ½ dakika sarıldım ve anlattım seni anlayamıyorum istediğin ne işe gostermelisin yada söylemesin özür dilerim sana yardımcı olamıyorum ama senin aglamana dayanamıyorum diyerek sarıldım ve o an aglamazi inanirmisin kesildi. mümkün olduğunca her istediğini yapmamaya çalışıyorum yada artık ağlarsa ağlasın moduna giriyirum çünkü tüketiyorum kafam kazan oluyor ne yapcagimi şaşırıyorum sesizce izliyorum bakıyorum. bak bugün babannesine gittik annemler şehir dışında yaşıyor ve köye geluyodlar yazlık için en son oğlum 1 yaşında iken gördü annemi babamı kardeşimi şuan 17 aylık olucak ve bu süre zarfında hep babanınd dede gördü ve tutarsızlık dan simarfi oğlum benim ve annanesine asla yaramazlık yapmadı çoğu zaman kendi halinde takıldı felan ama bugün babanesinde kapıda arabagi gördü içine binemedi diye yıkgi gcirdi ve babanne gülüyor yani tepkixe. çok önemli burda eğer gülersen he der gecerzsn normalleştiirirssn olmaz