Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Filizlenen sebzeleri yemek iyı değilmiş ama zaten toprağa ekmişsin bol hasatin olsun.😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde beleşe alacak kişiler arasına giremedin mavomm sende parayla alacaksın 😁
AnnaKurt Beyninizikullanmakucretsizdir Patatesleri kullanmak sakıncalı diye biliyorum bende Allah razı olsun ahqkqjbw
Beyninizikullanmakucretsizdir AnnaKurt kız internete yazdım MasterChef programında kullanılıyor yazıyor ben güvenemedim 😆
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Aşko bayramda foruma nasıl girip görebilirim. Döndük anca gördüm. Fidelenirse at fotosunu.😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir AnnaKurt iyi olanları buzluğa attım birazını yemeğe koydum filizlenmiş olanları da ektim 😅
eraysen Beyninizikullanmakucretsizdir ben özellikle börülce falan filizlendirmeye çalışıyorum vermek için daha başarılı olamadım ama 4-5 saat önce filizlenmiş bezelye yedi 😂
eraysen Beyninizikullanmakucretsizdir hayırlı hasatlar o zaman 😄 ama ben filizlenmiş şeyler veriyorum aksine sağlıklı bezelyeyi ilk defa yemedi bu arada bezelyeleri hep filizlenmiş olarak yiyor
Melike_ikra Beyninizikullanmakucretsizdir patates veya soğan filizlenince yiyoruz ama bezelyeyi bilemiyorum bende hiç bir şey olmaz zehirli değil bir şey değil
Beyninizikullanmakucretsizdir eraysen kim yiyor kız az önceki yorumuna da baktım bişey anlamadım kusura bakma lütfen 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir AnnaKurt Allah izin verirse kışlık bezelyen hazır bi alo demen yeterli 🤣🤣