NuriAlco Pazardan bezelye almıştım ayıklamayı unuttum. Şimdi ayıklayayım dedim ama bazıları filizlenmiş. İnternetten baktım faydalı diyor ama emin olmadan bişey yapmak istemiyorum. Siz filizlenince atıyor musunuz?
eraysen NuriAlco ben özellikle börülce falan filizlendirmeye çalışıyorum vermek için daha başarılı olamadım ama 4-5 saat önce filizlenmiş bezelye yedi 😂
Melike_ikra NuriAlco patates veya soğan filizlenince yiyoruz ama bezelyeyi bilemiyorum bende hiç bir şey olmaz zehirli değil bir şey değil
babyblogss NuriAlco inan bilmiyorum ama ben filizlenen ne görsem toprağa ekiyorum şimdiye çok güzel sebzelerim oldu 😂
Cicektebenimcicekligunlerde NuriAlco Filizlenen sebzeleri yemek iyı değilmiş ama zaten toprağa ekmişsin bol hasatin olsun.😀
NuriAlco AnnaKurt Kız internetten baktım sağlıklı diyor hatta MasterChef programında kullanılıyor gibi bişey yazıyordu 😅 boş saksım vardı onun içine koydum umarım verimli bir hasat olur 🤣🤣 bezelyeleri yorum yapan sen ve diğer arkadaşa beleş verecem cevap yazmayanlara parayla satmayı düşünüyorum 🤪