masall1 annesininkurabiyesi en kısa zamanda konuşurlar umarım konuşma konusuna bende çok takıntılıyım
sibelmetehan aslananne27 merhaba suan kaç aylık bebeğiniz benim oğlumda 22 aylık sadece anne baba dede diyor
ecrinbebe aslananne27 merhaba oğlunuz kaç yaşında konuşmaya başladı benimde oğlum 2 yaşında 5 kelimesi tek var
aslananne27 ecrinbebe 2 yaş 3 aylıkken konuşmaya başladı hala tam anlamıyla cümleleri yok sadece iki cümlesi var o kadar inşallah gerisi gelir
VII-Kleopatra aslananne27 aynı durumu yaşadım sizinle 🙂 16 buçuk aylıktı gittiğimde 90-100 kelimeli vardı 18. Ayında döndüğümde sınırsız 200 den fazla kelimesi var traktör, ekskavatör ve ahtapot dahil 😂2 li kelimelere de geçti 1 haftadır
JUTENYA aslananne27 gözünüz aydın endişelenmeyin bizimki 4 yaşa kadar cümlesi bile yoktu maşallah açıldı çok güzel konuşuyor du bende konuşma postlarına hep bakardım geç konuşun varmı diye rabbime şükürler olsun
garfield_ Kuzucukumsu bende aynı canım 16 aylık ama baba anne dede mama bide miyav diyor çok üzülüyorum konuşsun istiyorum ama yok