balkizannesii Duyulurum hiç bir diş belirtisi yok damaklarında kaşıntı salya 3 aylıktan beri var ama diş yok 🤷🏻♀️
balkizannesii Duygumom27 yaa kıyamam bize gerçekten elimizde değil stres oluyoruz ister istemez umarım geçici bir durumdur algıları çok fazla açılıyor bu aylarda o yüzdendir diye avutuyorum kendimi :(
HicretArin balkizannesii sıcaklardan yiyemiyor olabilir 15 20 gündür klimayı açıyoruz diğer türlü ben bile yemek yiyemiyorum o nasıl yesin klima açık olunca yemeye başladı biraz daha bizimki
uzumyerkenboguluyodum balkizannesii sıcaktan yada dişten olabilir bi ara bizimde öyleydi çok şükür geçti
balkizannesii uzumyerkenboguluyodum yaaaa umarım bizimde öyle olur gelip geçer bugün hiç bir şey sürmedi ağzına emmedi de aç aç uyudu gece de sürekli uyanacak aç olduğu için 🤦🏻♀️
Gulcan01- balkizannesii benim de bebeğim bir anda yemeyi kesmişti 10 gün yemedi sonra dişimiz çıktı şükür onun derdiymis
Gulcan01- Duygumom27 8-9 ay arasıydı dışı çıktı şükür yemek yememesine rağmen çok kötü kabiz olmuştu lavman yapmak zorunda kaldık mama ile besleniyor bu arada