Avent Şunu söyleyeyım bebegim 2 aylık dogdugundan beri golden kullanıoyorm aptamilide denedim doktor tavsiyesiyle o bizi maff etti diger mamalarda şeker var bunda yok o yuzden tok tutma oranı dusuk 30 yapıosan 60 yap bence
serendipity16 Avent dimi bende fark ettim diğerinde hemen sakinliyordu bunda demek ki 30 cc yetmiyor teşekkürler daha fazla yapıcam artık. Peki kaka sorunu yaşadınız mı normalde her gün kaka yapardı bazen günde iki kere bu mamaya başlayınca 1 gündür yapmıyor
Prensesin_Annesi_ serendipity16 Söyle söyliyim biz hipp combiotic kullandık ilk kutuda sorun olmadı 2. Kutuda kabızlık aglama krizleri basladı yani bebeğima aşırı gaz yaptı ve mamayı değiştirdik bu sorunlar bitti Bebeğinize gaz yapmış olabilir doymadıpını düşünüyorsanız bir 60 cc yapın verin baktınız sakinleşti doymadıpı için aglıyodur ama 60 cc içip aglamaya devam ediyorsa o mama gaz yapıyodur ondan aglıyodur sma geri dönün o iyi geliyorsa her mama her bebeğe iyi gelmiyor malesef deneye deneye buluyorsunuz en iyisini
serendipity16 Prensesin_Annesi_ aslında mamadan sonra çok rahat gaz çıkarıyor o yüzden gaz sorunu değildir diye düşünüyorum aslında fazla vermek istemiyordum çünkü meme üstüne mama veriyorum dediğiniz gibi deneye deneye bulunuyor bende golden iyi gelmezse hipp deneriz diyordum. Aslında sma’dan memnunduk ama daha temiz içerikli diye buna geçelim dedik
Avent serendipity16 oluyor o benimkide 2 aylık ben sma iyigeceler kullanmaya başladım gece yatarken verıyorum daha uzun süre tok kalıyor zank zank kalmıyor en azından kaka sorunu sma dan sonra yaşadık mama değişkliginde digerindeyken hergğn kakalı bez vardı ya ufaktı diye oluyodu yada 2 tane mama kullandım diye suan kaka sorunumuz var
serendipity16 Avent aynen bende olmayınca dedim herhalde mama değişikliğinden kaynaklı her mama her bebeğe gitmiyor işte temiz içerikli bile olsa
patulya Kesinlikle golden goat bende meme mama olarak ilerliyorum hipp de iyi ama kabız yapıyor golden goat keçi sütlü olduğu için daha kolay sindiriliyormul o yüzden olabilir en iyi mama benim fikrimce en başından beri ondan kullanıyorum
serendipity16 patulya evet galiba o yüzden çabuk acıktırıyor ama sanırım kabız yaptı her gün yapan çocuğum dünden beri yapmadı hala
aytlkya serendipity16 kilodan dolayı mı ya ben aptamil kullanıyorum bebeğim 25 günlük seviyor tadını kilo alımı da çok güzel hem emzirme hem mama yapıyoruz kabız oldu mama dan mı artık bilmiyorum değişmek istiyorum ama değiştirdiğim mama da güzel olsun içeriği kilo aldıran kabız yapmayan bi mama olsun istiyorum
serendipity16 aytlkya bizimde sma kullanırken kilo alımı iyiydi buna zaten yeni başladık nasıl kilosu bilmiyorum. Ama aptamil bebelac falan kabız yapıyor diye okumuştum bi de çok şekerliymiş içerikleri o yüzden ben tercih etmedim golden goat kiminde kabız yapmıyor isterseniz bi deneyin hiç değilse temiz içerikli
serendipity16 aytlkya benim bebeğimde yapmadı sma içerken her gün yapıyordu hatta ama bazı bebekte yapıyormuş