polunana aylinimonunannesi siz ne diyorsunuz ben orada yazmıssım benım bebegımın kılosu 6000 dıye kımsenın bebegının kılosuna az dememısım dogru okuyun yorumu
polunana JollyBaby evet yanlıs anlamıs tam okuyammıs benım bebegımın kılosu az dedım sızın gayet guzel masallahu barekeallahu
JollyBaby polunana Kız 250 gramdan ne olacak aramizda ki fark o kadar. alır Allahın izniyle ayrıca iyi zaten sizin bebisin kilosu
ngp polunana teşekkürler her bebek farklı lütfen düşük kilo diye kimse üzülmesin eğer normal deniyorsa doktor tarafından normaldir. Ters bir şeyde söylüyor ve takviye yapıyorlar.
amfk 4+0 kontrolde 7.140 kg cikti ama asiydi sunnetti beslenmede bayaga geriledi kilo kaybetmis olabilir
neslika polunana doğum kilosu düşükmüş ki 4.ayda 2 katına çıkmış gayet iyi. Sağlığında sorun yoksa kiloya takılmayın çok
amfk polunana 3.300 dogdu kontrole kadar cok iyi besleniyordu ama kontrolden sonra işler sarpa sarmaya basladi…
Rez polunana 4 aylık 6400 bana göre sanki az , yani hemşire de bir yorum yapmadı aval aval yüzme baktı kilosu normal mi diye sorunca :)
iremdemirr18 @polunana 4 ay 25 günlüğüz 10 gün önce tartıma götürdüm 8.150 Gram çıktı doğum kilomuz 4.090 gr