YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mrsatsy çiğ et genelde salmonella barındırıyor oda bebekler için tehlikeli olabilir ama en azından silmeyi akıl etmez o kadardan bir şey olmaz diye tahmin ediyorum stres yapmayın
mrsatsy YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU inşallah bir şey olmaz ya gerçekten çok endişelendim. Salmonellanın bebeklere bulaşması hamilelikteki kadar tehlikeli mi oluyor?
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mrsatsy hamilelikteki kadar tehlikesi yok diye biliyorum yani normal gribal enfeksiyon gibi bir şekilde atlatılıyor
karaninannesi_ Korkmayın Allah korur inşallah et doğradığı bicaksa çokta korkulacak bir şey yok silmiş peceteyle en azından ama keşke yıkasaydı sadece bebekler için degil yetişkinler için de hoş bir durum olmamış
Ezgiyln mrsatsy Eğer bir şey yaşanacaksa öyle böyle oluyor. kafanıza takmayın inşallah bit şey olmaz allah esirgesin gerçekten bizim korumamız bir yete kadar ama çocuğunuza dışardan başkalarının evinden çok bir şey yedirmeyin. ben aynı kaşıkla veriyor diye kayınvalideme aç götürmezdim :)
mrsatsy Ezgiyln amin inşallah bir şey olmaz Rabbim esirgesin tüm çocukları. valla bana kalsa yedirmeyecektim ama eşim tıktı ağzına işte
Lolik mrsatsy bir şey olacağını sanmıyorum ama abiniz neden yiyene kadar uyarmamış o da bi garip yani