hilalbhdr Süt ve süt ürünlerine alerjimiz var ama ben ne yiyeceğimi bilemiyorum bu durumu yaşayan tecrübeli anneler var mıııı? 🥲
BebekKayra hilalbhdr alerji ile yaşam derneğinin bir kitabı var çok güzel tarifler var o kitabı edinin kendinize. Benim çok işime yaramıştı
tosbikannesiii hilalbhdr canım oğlumda 1 yıl kadar diyet yapmıştım şimdi 1 aydır kızımda sa başladım diyete onda da var süt ürünü içeren süt tozu peynir altı suyu tozu laktoz içeren hiçbir ürün tüketmedim paketli hiçbir şey yemiyorum kırmızı et kıyma da yemiyorum kızıma oda dokunuyor ben Alerjen olan birçok besini yemiyorum yumurtayı da kestim sebze yiyorum genelde kahvaltda da sebze ağırlıklı salatalık avokado yeşillik biber falan meyve yiyorum kurumeyve hoşaf yapıyorum
Busraata33 hilalbhdr Yumurta,sebze,dana eti harici et,tavuk balık , yufka,normal sofra ekmek,vegan çikolatalar,vegan tatlılar tüketebilirsiniz.
hilalbhdr melek5937_ doktora gittik kan tahlili yapıldı sonucunda süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı.
hilalbhdr nurrr2601 merhaba belirtiler ilk yanaklarında başladı kızarıklık sertlik boynunun altına kadar yayıldı doktor kendiliğinden geçer nemlendirin demişti halbuki alerjisi varmış bundan dolayı doktorumuzu değiştirdik kan tahlili yapıldı alerjisi olduğu çıktı şimdi özel bir mama ile besleniyoruz bizde döküntü ile başladı geçmeyen döküntüler
Ardenaden tosbikannesiii kuzu alerjen degildr korkmyin amap tbi o gun icnde dikkt edersinz tepki vermez insllh ki vermez et gidanizi alirsiniz.denemedn bilinmz ama korkmyin
tosbikannesiii Ardenaden artık yiyebildiğim şeyler o kadar kısıtlı ya vücudum çok kötü durumda vitamin başladım kızım da bu ay hic kilo almamış
Ardenaden tosbikannesiii malesef bnmde aurekli agzimda yara cikiyor cildimde sivilce doldu sol tarafi sadece ne hikmetse.Boynummun hemen altndada cikmaya basladi ve surelki.hastalaniyorm
kardelen1239_7 Bebeğimin doktoru tam olarak diyete sokmadı beni. Vücut ne kadar sık tanışırsa o kadar çabuk adapte olur dedi. Çok abartmadıkça süt ürünlerini tüketiyorum ben. Mesela günde 2 dilim peynir 1 tane çikolata falan yiyorum. Bizim belirtilerimiz kakada mukus ve alerjik egzamaydı. Egzamayı tedavi ettiğimiz için diyete gerek yok dedi. Mukusda kan olmadıkça bir problem yok dedi. Burdan kendinize göre bir çıkarım yapabilirsiniz
Ardenaden tosbikannesiii](https://) sebze yemekleri biz tavuk dana eti yiyebiliorz kuzuda oblri taze fasyle dolma sarma karni yarik pilavlar baklahiller herseyi yiyoorm sut olmayan yumrta olmayan
tosbikannesiii Ardenaden dana eti dokundu kızıma kuzu eti deneyeceğim bide tavuk kahvaltıda ne yiyorsunuz peki