barbunyalikek Cilekbiskuvi bende ağrıda var biraz korkuyorum açıkçası bende 25 yaşındayım. Rabbim bana sana herkese şifa versin dert sıkıntı hastalık vermesin
Cilekbiskuvi barbunyalikek Amin cümlemize bir çok kadin da var ya. Takipte kalip ihmal etmemek lazm sadece.
barbunyalikek Cilekbiskuvi normal siyah beyaz ultrasonda kitle kist olduğu gözüküyor dimi illa renkli olmasına ihtiyaç yok? 🙏🏻
Cilekbiskuvi Esrataluy 10 yıldır yaklasik var bende aynı boyuttalar sıkıntı yaratacak bı durum yok dediler. Yılda bir falan kontrole gidiyorum ben. Geçmiş olsun. Çoğu kadında var diyor doktorlar. Önemli bir şey değildir siz yine de kontrol ettirin.
Esrataluy Cilekbiskuvi sizin sonucunuz brads kaç canım ? Benim kistlerim yeni çıktı ya daha önce yoktu ondan korkuyorum sadece süt kanallarımda genişleme vardı yani ama kist yoktu kistlerim yeni oluştu doktorum 6 ay sonra çağırdı
Esrataluy Cilekbiskuvi benim de brads3 canım hep araştırıyorum artık salak gibi oldum yani çok panik yapan biriyim sizin durumunuz nasıl şuan
Cilekbiskuvi Esrataluy Hamilelik ve doğum derken gidemedim 2 yıldır. Ama gözlemlediğim bı farklılık yok panik olmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle.
incismom Renkli.ile normal farklıdır. Ultrason raportörüyüm. Ultrasonda bişi görürlerse mamografi isterler
Esrataluy Cilekbiskuvi ay içim rahatları benim de 3 yazıyor geçen sene 2 yazıyordu kistim yoktu şimdi kistlerim olduğu için yoğun içerikli yazıyor o yüzden brads 3 yazıyor
Cilekbiskuvi Esrataluy Yok bende de öyleydi ilk kistti o zaman 2 idi. Snra 3 oldu. Takip ettirin sadece arada bir ihmal etmeyin bsey olmaz Allah’ın izniyle
minnosunannesi06 Esrataluy biridas 3 6 ayda takip yapilmasi için yazılıyor 2 olduğunda yılda bir oluyor 4 5 olduğunda iyi değil diye biliyorum
Esrataluy Cilekbiskuvi benim bide süt kanallarım çok geniş evet takip ettiricem fakat çevremde okuduklarım falan korktum yani
minnosunannesi06 Cilekbiskuvi canım ağrı oluyor mu bende kitle çıktı bening solid kitle 2 cmlik agirisi oluyor olk başlarsa anlamadım öğrendikten sonra agirisini hep ona vurguladim Kasım’da 6 ay kontrolüm var