barbunyalikek Kızlar devlette renkli meme usg istemişler ama ben özelde çekmek zorunda kaldım normal usg. Fark eder mi? Herhangi durumda zaten normal usg de de gözükmez miydi
dgcnr barbunyalikek Gogsumde kist ve minik bir kitle mevcut. Yillardir 6 ayda bir veya yilda bir takip icin gidiyorum. Hic renkli istemediler hep normal çektirdim o yuzden bilgim yok.
barbunyalikek dgcnr Allah şifa versin. Bende de istediler devlet renkli istemiş oyuzden tedirgin oldum açıkçası kaç yaşındasınız acaba
dgcnr barbunyalikek Yok öyle agri vs yok bende. Sizde var mi? 32 yaşındayım ama 22 yasindan beri falan gidiyorum tahmini. Son gittigimde yillardir değişim olmamis hiç sk gelmenize gerek yok demislerdi.
barbunyalikek dgcnr bende ağrıda var biraz korkuyorum açıkçası bende 25 yaşındayım. Rabbim bana sana herkese şifa versin dert sıkıntı hastalık vermesin
barbunyalikek dgcnr normal siyah beyaz ultrasonda kitle kist olduğu gözüküyor dimi illa renkli olmasına ihtiyaç yok? 🙏🏻
dgcnr Esrataluy 10 yıldır yaklasik var bende aynı boyuttalar sıkıntı yaratacak bı durum yok dediler. Yılda bir falan kontrole gidiyorum ben. Geçmiş olsun. Çoğu kadında var diyor doktorlar. Önemli bir şey değildir siz yine de kontrol ettirin.
Esrataluy dgcnr sizin sonucunuz brads kaç canım ? Benim kistlerim yeni çıktı ya daha önce yoktu ondan korkuyorum sadece süt kanallarımda genişleme vardı yani ama kist yoktu kistlerim yeni oluştu doktorum 6 ay sonra çağırdı