badezerya isilaybestee sadece mukuslu kaka olduğu için inek sütü proteini alerjisi konuldu ve yumurtada yasak anlamdım ki hiçbir tahlil yaptırmadan hepsi yasaklandı fakat yememeye rağmen mukuslu kaka devam ediyor
isilaybestee badezerya bizdede oldu mukuslu doktorumuz cildinde döküntü yoksa sürekli pişik olmuyorsa alerjiden söz edemeyiz demişti başka doktora da mı götürseniz acaba
gncglozclk badezerya biogai kullandım ben bide nurse harvey’s gaz surubu 2. Ayda surubu bıraktım 4. Ayda bıogaiai
SweetMom__ badezerya kizz dur durr yuh daha 5 gün yapar 7 10 15 gün geçince sorunmuş yapmayın gözünüzü seveyim yoksa lavmana alışır yapamaz öğrenemez durun lütfen ve zararlı fazla yapmak çatlar popusu lütfen!
badezerya SweetMom__ ama durmuyor surekli ağlıyor normalde günde kaç bez değişsem en az 3 bezi kakali ama şuan yok
badezerya isilaybestee düşünüyorum aslında bu sefer kars araştırma hastanesine götürmeyi düşünüyorum umarım alerjisi yoktur
sipasiva fatma0zcan bende de aynısı oldu devletın karşıladığı ılacı bebegım hıc ıcemedı ocean kullanıyorum bende ama yine de kabızlık yapıyor kaç ml kullanıyorsunuz günde
SweetMom__ badezerya askm daha onların gelişimi tamamlanmadi çünkü örnek veriyorum biz neden 6 ayda ek gıdaya geçeriz çünkü bağırsakları mide kapakçıkları gelişiyor. Ağlamasının başka sebebi vardır