Gulten27 JollyBaby benimkide aynı sanırsın hiç doymuyo ama doyduguna eminim artık gicikligina yapiyo😅😅😅vlh
JollyBaby Gulten27 Sürekli miziridiyo ya 2 3 gündür böyle. Uykuları bile tsn düzene girdi dedim hatta artık 9 da fslsn uyuyodu gece uykusunu şaşırdı şu 2 3 gündür ya. Atak muhabbetine de hiç inanmıyorum bazı doktorlar da yalanliyor ama açıklaması yok herhalde başka
prensesannesi009 JollyBaby evet haklisin biraz yorucu ama rn azindan kesin tok diyorum bir de ben emzik verdigim icin yalancı tokluk yapabiliyor onun icin tok oldugumdan rmin oldugunda emzik verip derin uykuya gecmesini sagliyorum kendi kendine uykuya geciyor
JollyBaby asminmom Evet ya 2 3 tane anca çıkıyor o da fam dolu değil ama doktor kilo alımı beklediğime göre ortalamanın üstünde.demisti 4 ay kontrolünde
asminmom JollyBaby Ataktandır bence çünkü bizde aynı ayda aynı sorunları yaşadık sıcaklarda bunaltıyor çocukları biz dayanamıyoruz onlar nasıl dayansın 🤦
anabarbie JollyBaby 1 2 hafta önce gördüm sen eski Pp ni hala varsa bana atsan anlayacagimda yoksa mugeye cikacagim
JollyBaby anabarbie Yok kiiii😂 ama az çok anlardınız, ya kullanıcı adı tek muti değildir sembol başka harf falan vardır Ama sende hesabi yeni açmışsın eski kullanıcı misin yeni mi açtın az tanıt kendini belki bilirim seni yoksa yenimi uye oldun
JollyBaby Veramomm Meme reddi olur diye biliyorum bizde tam aksi Disi ne zaman çıkarttı bebeğiniz belirtileri neydi. Bizde biç belirti yok ama