alpsmother_ Gamzelibulut mememen yapılabilir börek yapabilirsin peynirli falan pişi de olabilir börek yapamazsan akşamına genelde herkes kavurma yediği için ağır şeyler yapmıyorlar aslında😁
sezer2022 Gamzelibulut patatesten güzel şey mi var canım 🙈🙈 o zaman börek, minik pizzalar yada menenen diyeyim
mobesebesir Gamzelibulut yarın bana da kayinvalidem gil gelecek kahvaltıya. Patatesli börek peynirli poğaça kızartma sucuklu yumurta yanına da domates salatalık peynir çeşitleri zeytin yeter
Gamzelibulut mobesebesir bende internetten biraz bakındım kekikli kaşarlı domates yapıcam ,yumurta kapama,sucuk sote,fırında baharatlı patates ,bide börek
tantuniayrangerisiyalan Gamzelibulut Domatesleri halka halka kesip tereyağınds pişirin üstüne kekik kaşar peyniri Hellim peyniri kızartın Pişi Maydanozlu yumurta haşlayın Sosis salçada haşlayıp bi tavada ketçapla kızartın çok güzel oluyor Bi bardağa veya sunumluğa havuç ve salatalıkları uzun silip limon sıkın Krep yapıp arasına labne ve salamla dürüm yapıp dilimleyin
Gamzelibulut tantuniayrangerisiyalan domatesi yapcam hellim peynırı almadım ya belki alırım börek yaparım dedim sosıs yemiyoruz pek o yüzden onu yapmam heralde yumurta kapama,sucuk sote fırında baharatlı patates ve börek yaparım yanına domates salata peynir tabağı fılan olur diye düşündüm
Duyulurum Gamzelibulut kurban bayraminda etsiz kahvahtı olmaz (ben kahvaltıda et yemem ama yaparım varsa) mantar sote, domates soslu biber, peynirli börek
Gamzelibulut Duyulurum etim kalmadı canısı ya bıde gelcek misafirler mantarı nadıren yıyolar börek yapıcam ,sucuk sote ,fırında baharatlı patates ve yumurta kapama yaparım diye düşündüm
_Goktugunannesi__ Gamzelibulut Sucuk ağır olmaz mı yani koku açısından dedim sonrasında kurbanla uğraşıcaklar hep beraber kendi görüşüm tabi
Gamzelibulut linosko1 menemen tarzı bişey yapıcam yanına sucuk sote,yumurta kapama bide börek salata tabağı peynir tabağı filan olucak sence olur mu
Yarim_Kilo_Kiyma Gamzelibulut Su böreği, fırında patates, haşlama yumurta, Köz biber ve patlıcan zeytinyağlı, salatalık çeşitleri,zeytin, peynir varsa simti, reçel bundan iyisi şamda kayısı hesabı 😁😁
Gamzelibulut Yarim_Kilo_Kiyma su böreği yapmadım hiç ama börek yapıcam yanına sucuk sote kaşarlı kekıklı domates yumurta kapama peynir tabağı fılan yapıcam yeter dimii
Gamzelibulut Duyulurum çok sagollun yarın için bide kekıklı kaşarlı domates yapıcam bayram sofrası görsünler😂
_Goktugunannesi__ Gamzelibulut Sütlü biber Yufkadan peynirli tava böreği Cepli poğaça Patates tartolet şekli farklı ve sunumlu olduğu için farklı görsel olabilir Kakaolu sade karışık kek Kahvaltılıklar Menemen veya yumurta kapama Bence yapmaktan çok sunum önemli güzel sunum tabakların koyup hepsini güzel masaya yerleştirince daha hoş bir ortam oluyor karışık olunca neyin ne olduğu anlaşılmıyor
Gamzelibulut _Goktugunannesi__ çok güzel şeyler saymışsınız menüm bellı oldu kekikli kaşarlı domates,yumurta kapama ,sucuk sote,fırında patates ve borek