Gamzelibulut mobesebesir bende internetten biraz bakındım kekikli kaşarlı domates yapıcam ,yumurta kapama,sucuk sote,fırında baharatlı patates ,bide börek
_Goktugunannesi__ Gamzelibulut Sucuk ağır olmaz mı yani koku açısından dedim sonrasında kurbanla uğraşıcaklar hep beraber kendi görüşüm tabi
Gamzelibulut tantuniayrangerisiyalan domatesi yapcam hellim peynırı almadım ya belki alırım börek yaparım dedim sosıs yemiyoruz pek o yüzden onu yapmam heralde yumurta kapama,sucuk sote fırında baharatlı patates ve börek yaparım yanına domates salata peynir tabağı fılan olur diye düşündüm
Gamzelibulut Duyulurum etim kalmadı canısı ya bıde gelcek misafirler mantarı nadıren yıyolar börek yapıcam ,sucuk sote ,fırında baharatlı patates ve yumurta kapama yaparım diye düşündüm
Gamzelibulut linosko1 menemen tarzı bişey yapıcam yanına sucuk sote,yumurta kapama bide börek salata tabağı peynir tabağı filan olucak sence olur mu
Yarim_Kilo_Kiyma Gamzelibulut Su böreği, fırında patates, haşlama yumurta, Köz biber ve patlıcan zeytinyağlı, salatalık çeşitleri,zeytin, peynir varsa simti, reçel bundan iyisi şamda kayısı hesabı 😁😁
Gamzelibulut Yarim_Kilo_Kiyma su böreği yapmadım hiç ama börek yapıcam yanına sucuk sote kaşarlı kekıklı domates yumurta kapama peynir tabağı fılan yapıcam yeter dimii
Gamzelibulut Duyulurum çok sagollun yarın için bide kekıklı kaşarlı domates yapıcam bayram sofrası görsünler😂
_Goktugunannesi__ Gamzelibulut Sütlü biber Yufkadan peynirli tava böreği Cepli poğaça Patates tartolet şekli farklı ve sunumlu olduğu için farklı görsel olabilir Kakaolu sade karışık kek Kahvaltılıklar Menemen veya yumurta kapama Bence yapmaktan çok sunum önemli güzel sunum tabakların koyup hepsini güzel masaya yerleştirince daha hoş bir ortam oluyor karışık olunca neyin ne olduğu anlaşılmıyor
Gamzelibulut _Goktugunannesi__ çok güzel şeyler saymışsınız menüm bellı oldu kekikli kaşarlı domates,yumurta kapama ,sucuk sote,fırında patates ve borek
Gamzelibulut Duyulurum benım işime gelir ya çocuğumun duzenı bozulmaz hemde evime (ne kadar sevmesemde)misafir gelmiş olur bayramda
hiramomi Gamzelibulut Yufkadan omlet çok kolay Yumurta salatası Patates biber kızartması Menemen Krep Meyve Kahvaltiliklar
Gamzelibulut hiramomi menüm belli oldu canım çok sağol Börek,yumurta kapama,fırında patates,sucuk sote,kaşarlı kekıklı domates yapıcam peynir tabağı domates peynir filan olucak bide