defnevedoruk JollyBaby eskisi gibi sarmıyor ya😂 hemde kızım cok cok hareketli artık gece o uyuyunca pertim cıkıyor. sen nasılsın bebisin nasıl ne kadarlık oldu
barbiee_ anabarbie bende rahat edemiyorum mutlaka süpürülcek silinmese bile lavabo banyo yıkancak🙄 anam anam 9 aylıkta yürüyormu maşallahh
anabarbie barbiee_ knk yürümeye çok cabaliyo elinden tutunca yürüyor ayağa kalkıyor bir yerlere tutunup emekleyip yataktan aşağıya intihar girişiminde bulunuyor 1 dakika boş bırakamıyorum🥹
JollyBaby defnevedoruk İyiyiz çok şükür 4,5 aylik oldu gun geçtikçe büyüyor 🥹 defne kuş neyapiyo siz nasılsınız
defnevedoruk barbiee_ askim bizdede sldödpdld kızım salonda her yere ekmek ufalamıs kafayı yicem dlcösşdöd
dilara_0 barbiee_ kahvaltı yaptık ortalığı hafiften toplayıp kuaföre gideceğim kendime bakmam lazım 😂 Eve gel temizliğe başla eşimle, hamileyim 32 haftalık yardım şart 😘😂
kahvemsadeolsun barbiee_ Oğlumu bugün erkenden öğlen uykusuna yatırıyorum uyanınca kayınpederimin görev yaptığı köye gideceğiz. 3.5 senedir ilk defa gidip kalacağım oğlumla 1 gece☺ Kayınvalidem görümcem de gelecek bizle köye☺ (kayınpederim imam o köyde tek kalıyor. Kayınvalidem merkezde kendi evlerinde oturuyor) Yarın öğleden sonra da geri evimize geleceğiz kurban işlerini halletsinler. Paketleme vs evde yapacağız☺
barbiee_ kahvemsadeolsun allah kabul etsin çocukla da çok zor yaa bende kara kara düşünüyorum nasıl yapcam diye
ElisaMom_ barbiee_ çok teşekkür ederim 💐 valla kuzum ben ne yersen onu yiyor 2 yaşında,sade omlet,reçel,peynir,helva dün meyvesuyu yapmıştım yanına onu içti bide
kahvemsadeolsun barbiee_ Yok bana bir zorluğu yok aslında. ☺ Köy burdan 3 saat. Oğlum dede hastası dedesi için delirir. Görümcem de öyle sabah akşam oyun oynasa bıkmaz (18 yaşında) Dönüşte de dedesi bakar yedirir zaten salonda biz de mutfakta etleri hallederiz. ☺