uykusuzanne__ barbiee_ pizza hamuru yoğurdum mayalanmasını bekliyorum bir yandan kızım mama yediriyorum bir yandan kahve yapacam anca ayılırım 😃
anabarbie barbiee_ ahhh ahhh iflas edip kacasim var ama kaçamiyorum peşimde meme diye dolaşan 9 aylık bebe yüzünden 😂😂😂 Şaka maka istesem yapmam kocam birdey demez ama ben sevmem yapmadan
anabarbie uykusuzanne__ aşkom enerjinin yarısını bana gönderir misin rica etsem sıcaktan kolum kalkmıyor 😂
barbiee_ anabarbie bende rahat edemiyorum mutlaka süpürülcek silinmese bile lavabo banyo yıkancak🙄 anam anam 9 aylıkta yürüyormu maşallahh
uykusuzanne__ anabarbie sıcak değil buralar çok soğuk hatta geceleri yağmur yağıyor ya oğlum hasta oldu havalar yüzünden
anabarbie uykusuzanne__ knk burada güneşe silah sikıyorlar asfaltta yumurta pisiriyorlar o arada bende pisiyorum😂
JollyBaby Günaydın ☀️ Eşimin memleketindeyiz bugün diğer günlerde olduğu gibi kahvaltı bebis aktivitesi, akşamüstü bahçeye çıkıp dolanma doğayı izleme, akşama tatlı istediler tatlı yapacağım. Klasik bu şekilde. Yarından sonra ise eve dönüş evimi çok özledim 🥺
defnevedoruk barbiee_ temizlik bavul hazırlama sırayla herkesin duş alması kavga dövüs evden cıkıs kaynanaya gidis ve kapanıs soslspsösşd