Sksjsjjsks seninbenimlederdinne_ öyle zaten heryer evimiz gibi bir şey benimde dedıgım gibi eşim rahatsız Ankara’da doktoru ama dilekçe vs versenız de kabul olmaz dediler biz 3 ayda bir kontrole gideceğiz oraya nereye kadar giderse meslekten men edilecek zaten torplı olan atılmıyor da işte bilmiyorum Allah gerçekten yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etsin bizlere de size de şifasını versin canınızı sıkmayın vardır bizlere de açılacak kapılar ınsallah dilekcenız de kabul olur yanlız kalmazsanız 🙏
seninbenimlederdinne_ Sksjsjjsks Size de çok geçmiş olsun umarım insafa gelirler ve ekmek kapınızdan olmazsınız. Ama bildiğim kadarıyla başka bir memuriyete geçebiliyorsunuz siz araştırmışsınızdır ama benim böyle bildiklerim var
Sksjsjjsks seninbenimlederdinne_ bazı zamanlar torpil bile işlemiyor bazı zamanlat torpilsiz iş yapamıyorsun mecbur Demek istediğim de bu aslında tam olarak ama askeriye böyle değil işte Allah herkesin gönlünle göre versin inşallah
ada00 seninbenimlederdinne_ Allah yardımcınız olsun Kimsenin hakkı kimsede kalmasın hersey adetletli olsun torpille bi yere gelenlerde elbet layikini merhaba bulsun
hallooo dyg9 torpil zannetmiyorum..tayin cikmis ve suan oldugu yerde nasil gorunuyor.esim suan burda gorevlendirma verilmesi lazim birliginde olmadigi icin gelip katilis yapmasi gerekiyor.sacma yani bence..3 4 sene nasil olmadi yerde goruncek sacma canjm
Sksjsjjsks seninbenimlederdinne_ ya iste 7 yıl dolmadan olmuyor büyük ihtimalle bizim de 7 yılda bırakacak eşim araştırıyordur büyük ihtimalle de bakalım ya rızkı Allah verir canımız sağ olsunda eşim sağ olsun başımız da olsun gerisi Allah Kerim çok teşekkür ederim Allah kimseyi genç yaşta sağlıgi ile sınamasın 🙏
aura_meselesi_bu_sekerim Sksjsjjsks benim de eşim asker Başka vasfınız yok mu sizin ? Ben eşinin mesleğini sordum mu ? Esini niye soktun araya ? Ola ki asker diyelim Boşver canım hepsinin torpili olsa sesleri Çıkmaz Diyen bir karisinin olması ( kendisi nasıldır bilinmez ) DAHA VAHİM
dorukbebekom dyg9 yani bunu buraya hangi akılla yazdın…. Bu kadar hakk’a girmen doğru mu ben hep söylüyordum söylecek te çok şeyim varda neyse… Ben yine kendim için halime şükür diyorum eşim 2 ayda bir göreve gidiyor 2 çocukla ailemn yanına geliyorum izin falan vermyrlar otobüsle 14 saat… Bulunduğum yerde de eşim o kadar yoğun ki bazen birbirimizi görmyrz doğu daha İİ di diyorum. Ama sonra eş götürülemz yerde olanlar aklıma geliyor ya da başka sebeblerden ayrı kalanlar diyorum çok şükür her halimize.. Ama sizin gibi torpillilere hiçbir şekilde hakkımı helal etmyrm.3 yasındaki çocugumun babamı özledim evimi özledim dıe agladıgı gz yaşınj helal etmiyorum sizden de sizin gibi işini torpille yürüten ya işte biz gitmeyrlm o göreve de kim giderse gitsin diyen herkesten çıksın