120622 6 ay 10 günlük bebeğime kelle paça denettirdim sanırım biraz fazla miktarda bi deneme oldu istediği için iki üç kaşık yedi nerdeyse bı sorun olurmu o an hevesle düşünemedim 🙏
ttrck 120622 bişey olmaz alerji yapmadığı sürece ne olsun sağlıklı bişey zaten neticede şeker vermemişsiniz ya
designermoms 120622 normalde 1 yaşına kadar kuzu eti öneriyor doktorlar ağır gelmesin diye İnşallah bebeğinize ağır gelmez onun dışında sıkıntı yok ama bir daha vermeseniz daha iyi olur gibi çok küçük çünkü
ZeydsMom 120622 bu aylarda fazla merakli oluyorlar ya ben de ilk tadimlarda azicik muz denesin diyordum az kalsin butun muzu yesin o kadar arkasiyca agliyor . 😄
kahvemsadeolsun 120622 ben 1 yaşından itibaren kelle paça, işkembe çorbası, et haşlama çorba ve yemeklerini veriyorum. 1 yaş öncesi ciğer harici sakatat önerilmiyor. 6 aylık bir bebeğe kırmızı et beyaz et önerilmiyor.
fyz81 120622 kakasını yparken zorlanmıyorsa bısey olmaz karın agrısıda yoksa ben 5 ayllıkken basladım suan8.5 aylık sut alerjısı var onlar harc herseyı verdım bırde cıger harıc suan ıstahlı bı sekılde devam edıyorz hatta karnı tokkende ıstıyor vermeyınce aglıyor bence bırazda cocuk ıstahı bızım elımzde nekdr ısterse vermelıyız dıye düşünüyorum