1mutluanne azrasmommm 8 ay 16 günlük kızım emeklemeye hiç çabalamıyor hemen yatıyor yuvarlanarak gidiyor her yere 😂
azrasmommm 1mutluanne 2 gün öncesine kadar benimki de öyleydi 2 gün önce yere koydum baktım dizlerinin üstünde duruyor ama 15 20 saniye sonra kendini yere atıyor 😂
kubra00k 9 aylık emeklemiyor. Olabilir ben takmıyorum. Ayaklarının üzerinde durup adım atmak daha çok hoşuna gidiyor☺️
ezgdmrcasln azrasmommm 8 aylıkken sürünürek gidiyordu 9 aylık olduktan sonra emekledi. Şimdi 10 aylık.
mrvyhya Enlsr doktorlar birsey dediler mi hareket fln calisiyr musunz benimde 10 aylık hiç bisy yaomiyor
_bsra11 vecihi aynen benimde 9 ay 10 günlük emeklemiyo bide yüz üstü yere koyunca hiç sevmiyor ağlıyor ya
mrvyhya Enlsr teşekkür ederim canım insan aylar geçtikçe düşünmeye başlıyor neden emeklemedi.yurumedi diye inşallah hayırlısıyla yaparlar
Enlsr mrvyhya aşkım hiç düşünme hiç canını sıkmaaa bizim bi akrabanın bebeğide böyle emeklemeden yürüdü valla şimdi yernde oturtamıyoruz çocuğu 😂😂😂😂😂😂😂 iyiki emeklemeden yürümüş😂