azrasmommm Evet hanımlar 8 aya az kaldı dizlerin üstünde duruyor ama emeklemiyor kendini yere atıyor düz bir şekilde. Çaba var ama henüz öğrenemedi. Sizin bebiş ler ne zaman emeklemeye başladı
1mutluanne azrasmommm 8 ay 16 günlük kızım emeklemeye hiç çabalamıyor hemen yatıyor yuvarlanarak gidiyor her yere 😂
ezgdmrcasln azrasmommm 8 aylıkken sürünürek gidiyordu 9 aylık olduktan sonra emekledi. Şimdi 10 aylık.
mrvyhya Enlsr doktorlar birsey dediler mi hareket fln calisiyr musunz benimde 10 aylık hiç bisy yaomiyor
azrasmommm 1mutluanne 2 gün öncesine kadar benimki de öyleydi 2 gün önce yere koydum baktım dizlerinin üstünde duruyor ama 15 20 saniye sonra kendini yere atıyor 😂
kubra00k 9 aylık emeklemiyor. Olabilir ben takmıyorum. Ayaklarının üzerinde durup adım atmak daha çok hoşuna gidiyor☺️
_bsra11 zeyysuf aynen benimde 9 ay 10 günlük emeklemiyo bide yüz üstü yere koyunca hiç sevmiyor ağlıyor ya
mrvyhya Enlsr teşekkür ederim canım insan aylar geçtikçe düşünmeye başlıyor neden emeklemedi.yurumedi diye inşallah hayırlısıyla yaparlar