papatya28_ Merhaba bır sey sormak istiyorum, ıphone 12 kullan var mı? Bıraz Araştırma yaptım da sorunlu telefon falan yazmıslar radyasyon çok yayıyormus dıger telefonlara göre. Doğru mu? Fotoğrafı nasıl cekıyor bır de 😊
myarenb papatya28_ ilk cıktıgında 11 almıstım yani 4. senesi hala taş gibi sadece bataryasını değiştirdik onu eşime verdim ben yine 11 aldım açıkcası fiyat performans olarak en iyisi 11
Begm_i papatya28_ 11, 13 pro max ve şimdi 14 pro max kullanıyorum. Batarya olarak en iyisi 11di. Kamera olarak 14. 12 lerin sorunlu olduğunu bende duymuştum. 13 ile fiyat olarak çok fark yoksa 13 alın. Arkadaşımda var memnun.
Prensesin_Annesi_ papatya28_ 11 kullandım 1 sene cok memnundum 12 kullandım ondan da cok memnundum cok fark yok zaten aralarında şuan 14 pro max kullanıyorum bundan daha da memnumum
papatya28_ 11 mı 12 mı sizce? 12 kötü falan dedı bırkac kısı ye daha sordum da sızlerden kullanan varsa öneren varda okuyabılırım 🥰
papatya28_ myarenb pekı fotoğraf cekmesı 12 -13 ile aynı mı 😊 bır de bır sey daha sormak istiyorum güncelleme gelmemesı demek ne demek. Ne oluyor telefon yavaşlıyor mu
nissaa 12 pro max benimde bi sorun yaşamadım ama sanki kamera ayarları bozuldu gibi başkalarının çektiği fotoğrafla benimki aynı olmuyo android gibi çekiyo
AlinaEmreHan1 nissaa benim de aynı marka Ve aynı sizin dediğiniz gibi gelmeye başladı 😄sanırım telefon eskidikçe öyle mi oluyor . Değiştirmek istiyorum artık bu yüzden, bakalım ne zaman değiştireceğim 4 sene olacak alalı
fyz81 papatya28_ 12 kullanıyorm batarya olsun fotoğraf olsun cok memnunum bundan omce 11 ve se kullandım onlarda guzeldı sadece se sarjı cabuk bıtıyordu oda batarya kucuklugunden kaynaklıydı butcenız en faxla 12 yetıyısa 12 guzel telefon
Serpil51 fyz81 alalı kaç ay oldu veya sene pil sağlığı kaç şu an ben alalı 5 ay oldu pil 96 hatta şöyle haziranın başında baktım 99 du şu an baktım 96 ve aşırı bi kullanım da yapmıyorum şok oldum
myarenb Medih gayette alınır. güncelleme almaması telefonun öldüğü anlamına gelmiyor babam hala 6 kullanıyo
Medih papatya28_ telefonların serisinden 11-13-15 şeklinde ki telefonlar güzel aralarımda kalan seriler bir öncekinin aynısı neredeyse 14 kullanıyorum 13 yada direkt 15 almadığıma pişmanım