Kopruden_Once_Son_Cikis Kızlar ilk boyamam değil saçlarım koyu kumral sizce biraz ton rengi açılsın istiyorum hata baya açılsın hangi renk alayım ne önerirsiniz gratis gideceğim memnun kaldığınız boya var mı ve benim saçıma 4 5 kutu boya gidiyor bol sürüyorum ben 😂
gencmom_ Kopruden_Once_Son_Cikis saç rengi açıcıları var sprey tarzı istersen bak sarı alsan sarı olursun rengi açılmaz
kahvepres Kopruden_Once_Son_Cikis biraz acıcı al cnm ben yaptgm zaman öyle yaprm boyanın icine biraz koy karştr boyayla beraber zaten rengi acılcak cünki evde yapıldğı zaman kutu boyalar hic resimdeki gibi olmuyor daha koyu olur hep acıcıyla haledersn kolay gelsin🤣
Kopruden_Once_Son_Cikis Ve cesaretime hayranım 6 aylık bebem var evde odada saçlarım boyucam hemen üstünü kapatacam
Kopruden_Once_Son_Cikis nescafebagimlisi aman aman saçlarım maf olur iyi marka ile açılırsa sorun olmaz ama onu göze alamam saçlarımı 8.0 yaptm açık kumral bendeki deli cesareti varya bebeğimi oyaladım odada diğer odada hemen boyadım ilk uçlarını boyadım sonra dipleri yıkadım biti isim😂
Kopruden_Once_Son_Cikis kahvepres evet ya daha koyu olur ama inşallah açılır rengi açık kumral yaptm😂