1pekmom_ Kızlar rezervasyon yapacağım ama %90 regl dönemine denk geliyor, tarih değiştirme şansım çok az eşimde bende çalışıyoruz, önerileriniz nedir? Nasıl denize havuza girebilirim
aycasil 1pekmom_ tampon kullanabilirsiniz. Ben şahsen öle yapıyorum. Ki günlük yaşantımda da kullanmaya devam ediyorum. Pedlerden daha rahat. Malum yazın tahriş yapıyor ped kullanımı. Temizliğine dikkat ederseniz herhangi bir enfeksiyon riski olmuyor. Regl geciktiriciler var ama sonrasında onunda düzene girmesi sıkıntı oluyor. Tampon kullanımında herhangi bir sızdırma vs. olmuyor
endoplazmikretikulumiste 1pekmom_ adet öteleme hapları bar ya eczaneye sorun o verir çok kullandım ben tatil için
ahkalbimm Menstural cup tavsiye ederim. Hayatınızda kendinize yapacağınız en büyük iyilik diyebilirim.
fatmakrks endoplazmikretikulumiste Ben de kullanmayı düşünüyorum regl olmadan kaç gün önce başlanıyor be herhangi bir yan etkisi var mı
1pekmom_ Femme1 bende onu düşünüyorum gitmeden önce bi deneme yapacağım sonra oralarde rezil rüsva olmayayım 😀
coraplarheptek 1pekmom_ çok rahat ped kullanmak beni geriyor tastimi kaydimi tahrişmi etti falan eğer tampon düzgün yerlestirilirse dünyanın en rhat seyi😂
aycasil 1pekmom_ kotex ve o.b markası ikisinide kullaniyorum. Onlarında ebatları var uygun olani alırsınız.
ahkalbimm 1pekmom_ inanın tedirgin etmesin yumuşacık birşey. O kadar kolaylık ki onu kullanmaya başladıktan sonra herşey den iğreniyorsunuz.
Tatlican 1pekmom_ Ben umreye gidince kullandim 2gun once baslaniyor .Birakinca 2 3gun sonra adet oldum benim duzenimi bozmadi Ama kardesim normalden önce adet oluyorum ve 8 9gun surüyor dedi
delirmeceler 1pekmom_ tampon veya geciktirici hap kullanabilirsiniz ben öle içten dua ettim ki sanırım 6 gün erken oldum tatilde rahat edicem ama olsaydımda akışına göre hareket ediyordum ama bu tatile denk gelir diye hoşuma gitmeyen tamponu aldım ama kullanmama gerek kalmıyacak
1pekmom_ delirmeceler inşallah benimde denk gelmez yaa ama her ihtimale karşı tampon deneyeceğim sanırım…