yirmiikikasim23 JollyBaby Ömer iyi çocuktu, ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. oglumun adi omer o yuzden bir tek bu repligi biliyorum 😀
Damla_eflin yirmiikikasim23 ’Karin Güzelse Ne işin var düğün evinde, düğün senin evinde gir oyna çık oyna. Karın çirkinse ne işin var cenaze evinde, gir ağla çık ağla.😄😄
Ogulluana yirmiikikasim23 “Gece saat 2’yi geçtiği zaman, sadece uyu. Çünkü gece 2’den sonra verdiğin kararlar, yanlış kararlardır. İyi olan hiçbir şey gece saat 2’den sonra gerçekleşmez.” Ted M. Hımym kaç kere izlediğimi ben bile bilmiyorum 😂
Miniki yirmiikikasim23 -buda olmadı. Yav bi insana kırmızı da mı yakışmaz . heh şahtın şahbaz oldun fehime
Miniki yirmiikikasim23 bende bayılıyorum her seferinde gülerim. Bide - gız bahma bahma dökeceksin . var😂
sirinpatates yirmiikikasim23 kaç sigaramız kaldi? Sigaramız diye genel Bi durum yok (pardon filmi) Çok saçma ulan Bi seni sevdim çok saçma (suskunlar) Damağındaki o küçük çizik dilinle oynamasan hemen geçer ama duramıyorsun, oynuyorsun. Bir tümörüm olsaydı adını Marla koyardım (fight club)