VII-Kleopatra yirmiikikasim23 Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama…
Begm_i yirmiikikasim23 sevgiyle güzelleşmeyen insanlardan kork Mathilda. Onları hiçbirşey mutlu edemez. Leon: Sevginin Gücü.. Favori film favori repliğimdir. ❤️
Edanurmasal yirmiikikasim23 -Ne içiyorsun? Camsilmi 😅😅😅 Bi kaç gündür bu takıldı aklıma gülüp duruyorum 😂😂 [
delirmeceler yirmiikikasim23 oğlum koş bunları sarhoşa götür Der çalışıyorum buba Sıçarım dersine peze…nk sanki apartmana yönetici olucaksın Kapıcılar kralı
Marsila yirmiikikasim23 Sırtını duvara dayayan mı yoksa sırtını göremeyen mi daha güvendedir? Yeğen! (Ezel)
limonkolonyasi yirmiikikasim23 "Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey "diye diye agzilarina edilen Hayriye repliği tabiki de😅😅
zeynptgb yirmiikikasim23 veriiik doviler vermiyik yine doviler. Hangi film bilmiyorum ama İlyas Salman in zabitaya para verme sahnesi.diplomali hıyarci fln olmuştu ya o film