Lolik Minigim38 ağlamasını duymadığım bebem sürekli her şeye ağlar oldu . Kızdığımı bildiği şeyleri inatla yapıyor yaparken de ne tepki vericem diye yan yan beni izliyor😂
ellerimt0mbikt0mbik Minigim38 Bir iki posta yıkıyorum çocuğu ,leğene falan su koyup oynamasını sağlıyorum,su biraz sakinleştiriyor.Onun dışında ıııı ııııı ıııı hep ağlamaklı çin işkencesi gibi .Allah akıl ve ruh sağlığı versin hepimize .Geçecek inşallah bu da.
Minigim38 ellerimt0mbikt0mbik bende su koyuyorum en son kafasından aşağı döküyor hepsini 🤭inşallah ruh sağlığımız bozulmadan gecer
heygorl Ağlıyorum, değişik şeyler deniyorum ama yazmıcam çünkü işe yaramıyor sjsldldld. Sarılıyorum, kocama salıp kendime biraz vakit ayırıyorum, sağlıklı çok şükür ondan yapıyor bunları diyorum. Böyle böyle geçiyor günler
Alerjikrinit Minigim38 başlangıç zor geliyor ama doğru iletişime alışınca ve zamanla normal geliyor 😅 inatlaşmamak, bazen ağlamasına müsaade etmek ve iletişim kurarak hafifler. Bir de 20 ay bilişsel olarak küçük 2 yaşını doldurduktan sonra idrak etme daha belirgin olunca biraz daha kolaylaşıyor. Hayatınızı ona göre ayarlıyorsunuz. Duyusal oyunlar sakinleştirir
Minigim38 Alerjikrinit benimki bildiğin salya sümük ağlıyor ağlayıp ağlayıp susmuyor ki. Parkta taş kumla oynamayi çimen yolmayi çok seviyor oyuncaklarin artık dikkatini cekmiyor
Defne_saree Minigim38 sadece diş etimi benim tüm vücudum artık iflas bayrağını çekti kızım sayesinde ikinci çocuğa tövbe ettim 21 aylığız bizde
Minigim38 Defne_saree bu aralar olsa mi acaba diyordum ama gerçekten bugün o kadar kötüydü ki kaç kez oturdum ağladım napacam diye çaresiz kaldım daha biri ile baş edemedim 2. Ye hiç bakamam