ElisaMom_ mybabyberatiko bol su ile durulamanız lazım bide,eskiler halıyı bulaşık deterjaniyla yikardi bundan kaynaklı hep sararma olurdu,siz ne ile yıkadıniz acaba
mybabyberatiko ElisaMom_ aşşşırı bol su ile yıkadım duru suyu görene kadar duruladım toz deterjan kullandım ben
EcrinMelek1- @mybabyberatiko bende öyle düşünüyorum valla yalan yok ama ben bı kere kendim yıkadım sarı leke olmadı sonradan yine yıkamaya verdim kolum dayanmadı 🤣
mybabyberatiko Sarikuzumalp ayyy son kez riske atacağım bakalım duramayacağım gibi🙄 artık olmazsa da dediğin gibi yorgunluk bide su parası bana ders olurda bir daha böyle bir şeye kalkışmam😂😂😂
Sarikuzumalp mybabyberatiko Yap kızzz yapp ne diyim emeğine yazık yarın yine post açma yine sarı lekeler kaldı diye 😂😂
mybabyberatiko Mertveannesi2211 ah canım benim onu çok iyi anlıyorum 😂 olabilir ya şimdi ki halılarda bi değişik
ElisaMom_ mybabyberatiko canım istediğimiz kadar bol su ile durulayım hali yikamacilardaki gibi sıkma makinesi olmadigi için köpük kalabiliyor bundan kaynaklı sararma oluyor,imkanın varsa halı yikamaya ver geçer sarı lekeler
Kbr-a mybabyberatiko kalın halılarda sabundan tam arınmadığında genelde leke kalıyor benim küçük ama kalın halım vardı çok güzel yıkadım ama bir sürü lekesi oldu bende leke çıkartıcı ile birlikte üstünden tekrar sildim öylece geçti
fatmaa12345 mybabyberatiko hayir hic haliciya vermedim 2 bucuk sene oldu evleneli hep kendim yilarim ince halimi ve yünlü kalın halilarimi hem ben yıkarım bembeyaz oluyor hep bide halilarim hepsi beyaz yani acaba sizin neden öyle oluyor anlamadım vala
mybabyberatiko fatmaa12345 ne güzel, halıcıya vermeyin zaten verdikten sonra sarı sudan kurtulamıyosunuz. Gerçekten bütün tanıdıklarım aynı şeyi söylüyor. Ben hep veriyordum. Halı küçük zaten havada güzel dedim hadi yıkayayım elde ama sonuç hüsran
mybabyberatiko ElisaMom_ aynen muhtemelen o yüzden. Tekrar yıkadım bakalım eğer sarı su kalırsa yine vericem bu sefer mecbur
ElisaMom_ mybabyberatiko ondan kaynaklı düşünüyorum,çünkü makina gücü nerde bizim gücümüz nerde ister istemez köpük kalır yanı bide güneş değdiği içinde sarariyor
mybabyberatiko Sarikuzumalp selamm☺️ çok şükür ki kurtuldum sarı lekelerden 😂 uç kısımlarında çok az bi şey kalmış onlarıda sildim bi bez ile gitti önceki haline göre mük oldu 💃🏻
Ikizannesi45 mybabyberatiko denetin fakat o sarı su aksın temiz su rengini görene kadar suyu iyice bol bol dökün
mavilimsi mybabyberatiko eğer halınız önceden yıkamacıya gittiyse siz ne kadar elinizde yıkasanızda sarı su gelecektir. Yıkamacılar halıya ne kullanıyorsa artık evde yıkanmıyor halılar.
mybabyberatiko ElisaMom_ aynen öyle vallaaa bacım bende zaten güç falan kalmamış onu farkettim😂 bidahada tövbeee