ey25eb25en Seymaseda Aşıdan desen kanıtlayamazsın. Aşı ateş yapmıyor diyorlar çocukda başka bir sorun yok diyorsunuz ama kanıtlayamazsınız. Kanıtlasanızda bir işe yaramaz maalesef ben aşı yaptırmıyorum çocuklarıma.. Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah
Seymaseda ey25eb25en Valla aşı korusun diyoruz yaptırıryoruz çocuklar kötü oluyor neye inanacağız biz
hallooo Seymaseda aşi ateş yapar ama normalde bazen..crp nin yuksek cikmasi normal.degil.tabi vurulan asi hepatip a yada kizamik olmasi lazim bunkadar etkiledimi kiyamam cok gecmis olsun
Seymaseda hallooo Hepatit a aşısı yapıldı .ilk doz yapıldığında 18 aylıktı aşı yapıldığında havale geçirdi buda 2.doz 24 aylıktı yine aynı yüksek ateşle hastaneye götürdük
hallooo Seymaseda doktor birsey dedimi asinin yan etkisi neyden kaynakli..bizimde zature asilari yuksek ates arkasindan grip oldu..
Momys1 Seymaseda bir yerden duymuştum aslında aşı yapmıyormuş ateşi vücutta enfeksiyon varken aşı yapılınca oluyormuş bu durum
Seymaseda Momys1 Olabilir ama herhangi bi hastalık başlangıcımızda yoktu bizim bi anda anlık oldu ve yatış yapıldı