babygoktug23 nurkbra aynı postu dün ben açmayı düşünmüştüm. Bende alacağım inşallah gerçekten çok uygun fiyata gerçekten çeşit ürün var
nurkbra babygoktug23 evet gerçekten fiyatlar çok uygun. 400 TL üstü olması gerekiyor galiba sepetin. Yurt dışından mi geliyor acaba ürünler
1cocuksevdasi nurkbra tanıdığım bi infulencer almış bir süru şey 500 tl ye almış kısa sürede gelmiş güvenilir yanı
1cocuksevdasi nurkbra instada hilal demir var ona yazıp sorabilirsin o aldı yurtdışından geliyor ürünler güvenilir
Gulmir nurkbra valla ben kendim korkup eşimin almasını istedim iki hafta içinde elinde oldu gayette güzel urunler
Gulmir nurkbra iki hafta da geldi ürünler ayrı ayrı kargolaniyo sanırım bir kısmı geldi diğerleri daha yolda
Oglusgul nurkbra bende internette araştırma yaptım biraz fotoğraftakiyle gelenin kalitesi çok farklı falan yazmışlar ürünler çok adi falan yazmşlar almadım o yüzden
nnidua nurkbra ben sipariş vermiştim göründüğü gibi geldi yorumlu ürünleri sipariş verirseniz içiniz de rahat olur