Birdunyabircennetannesi Mavininyuztonu Skolyozu olan ben sürekli belimin ağrıması ve her yerimin ağrıması
pasaklisinkukuli Mavininyuztonu atletsiz olmaz yaz kış hava 45 derece oksada atlet giyerim brn atlrt kadınıyım
Umutoglum Birdunyabircennetannesi ya öyle mi benimde skolyoz ve kifoz var doktora gittiniz mi hiç bunun için 🤦♀️
lceLady Mavininyuztonu Çok ilginçtir kii Kolayi sıcak içmeyi severim Meyvaları sıcak yemeyi Suyu sıcak içmeyi Ama gel gelelim zeytinyağlı yemekleri soğuk severim asla sıcak yiyemem Ama kuru fasulyeyi soğuk yerim Neden böyle bilmiyorum 🤷♀️ En büyük sıkıntım ise günlerde hatta haftalarda başka şehirde misafir bile kalsam büyük wc asla aslaa patlayana kadar çıkamıyorum. Ne zaman eve dönecem ancak o zaman 🤦♀️ Bir tek kendi evimde. Yeni eve taşındım o zaman bile bu sorunum devam etmişti
[silindi] Mavininyuztonu onceden cafede ictigim seyleri simdi amannn ben bunu evde yaparim guzummm diyorum oturup evde iciyorum disari cikmaya useniyorum agdjfkvl🤣
trn-mom55 Beyninizikullanmakucretsizdir bacım zaten kullanıcı adın ele veriyor başlıktaki sorunun cevabını 😂😂
tantuniayrangerisiyalan Mavininyuztonu En yaşlı özelliğim huysuz olmam 🤢 Yağmur yağınca başım ağrır Hiçbi şeyi de atmazdım senelerce her şeyi biriktirdim en sonunda yeni yenş her şeyimi atmaya başladım 😂
Feyzosumunannesi Mavininyuztonu Evden çıkmadan önce doğal gazın vanasını kapatırım son kez heryeri kontrol ederim emin olduğum halde .. Çayı ve kahveyi çok sıcak severim. Aşureyi kaynarken yemeye bayılırım. Genelde çoğu şeyi annem usulü yaparım 🤣🙈
Feyzosumunannesi Eglenogren Bu saat erken mi kız 🤣 beb aboo saat 11 buçuk oluyor hemen uyumam lazım diyorum 🙈