Ankarali Cankiz 4aykikken başladım inşallah zararı yoktur orta kulak iltihabı falan diyorlar ama başka türlü emmiyor da uyumuyor da
Nil595959 Cankiz ilk 2 ay kucağımda emziridm şuan 1 yaşına gelcek hep yanına yatarak emzirdim. Öylece uyuya kalırdı hep 🌸 hala öyle 😍
NurR Cankiz Oğlumu hep öyle emzirdim şimdi kızım 1 haftalık uzanarak emziriyorum yine. Orta kulak iltihabı olur diye mama alan bebeklere diyorlar mama kulağına akar diye emzirmede sıkıntı olmaz diye biliyorum
Cankiz Fundali bende ilk çocuğu uzanarak emziriyordum suan kızım üç aylık olucak emzirsemmi bilemedim 🤔
Cankiz Ankarali uzanarak emziren bende dinlenmiş olurum azıcık die düşünüyorum kızım sağ olsun bütün gün dinlenemiyorum 😄
Fundali Cankiz benim kızım çok sık uyandığı için başka çarem kalmamıştı uyumak ve dinlenmek için😬 bebeğiniz eğer derin uyuyo ve yormuyorsa alıştırmayabilirsiniz
Nisasevgi Cankiz 2 aylıkken uzanarak emzirmeye başladım çok rahat ediyorum şuam kızım 4 aylık doktora sordum daha iyi rahat emmesi ve daha rahat uyumasını sağlar dedi
Gamzeli03 Allah korusun çok tehlikeli değil mi uyku anında kusar meme ağzını burnunu tıkar ben cesaret edemem 😱
Zuleyham Gamzeli03 aynen yaa ben cok sık uyansa bile hep kucagima alip emziriyorum uyumamak icinde elime telefon aliorum gece lambasini yaklastieiorum kendime korkuyorum yaa
Gamzeli03 Cankiz Zuleyham bir video izlemiştim bebek ağlıyor anne emziriyorken uyuyor ve göğüsü bebeği boğuyor malesef hep o geliyor aklıma Allah korusun
mutlular Nil595959 desene bizde koca dana oluncada birlikte de yatacağız.😅🥰🙄kızımı 4ayından sonra mecburen yatarak emziriyorum dr yatarak emzirme dedi ama başka çare bırakmıyor bana uzun emiyor sık uyanuyor hal boyle olunca birlikte yatıyoruz
Ankarali Cankiz yan çeviriyorum ben de yan dönüyorum kusmasi veya bogulmasi olmuyor zaten uyuyunca da çekiyorum memeyi
Misskokulum Cankiz hiç cesaret edemedim bu zamana kadar o şekilde emzirmeye zaten hemen dalıyorum uykuya o an Allah korusun yüzünü falan kapatırım havasız kalır cesaret edemiyorum açıkçası