babyboy_35 Esoz1110 rahmetli babaannem arkasından konuşan birini duydu mu sinirlenir arkamdan konuşan arkamı önümden konuşan önümü yesin derdi hahaahah😂😂
Esoz1110 babyboy_35 ay bayıldım bu söze 😅 bende bazen kızınca o ağızla popomu yesinler çok biliyor onlar derim😅
Esoz1110 Pturesmoma Birazda işine gelen bir söz olmuş sanki daha çok size mi kullanırdı iş yaparken yardım et kızım gibisinden😅
Pturesmoma Esoz1110 yok kız annem hiç iş yaptırmazdı bana. Ama olmadık özlü sözler söyler bir anda öyle kalır insan. Tabi o kürtçe söylüyor da çevirince aynı olmuyor 😅
zezelik85 Bizim de bir tanıdığımız bir şeyi başka benzer bir şeyle değiştirince şey derdi “götü götle değiştin, bizim götün neyi vardı “😀😅
kubra00k İyide senin ve burada yazan herkesin güldüklerini ben 15 yıldır biliyorum. Gülmeniz garip geldi. Sanırım yaşımın 34 olmasıyla alakalı , biz bunlara eskiden gülerdik😀
D_deniz Esoz1110 yani herkesle konuşan sıcak kanlı kendini herkese sevdiren kişilere trakyada çingene pilici gibi mübarek derler.
aven Esoz1110 arkadaşımla bir gün otururken cok zayıf bir kız gördü ama kız çok zayif ve havalı idi.Cok afedersiniz ama tahtaya a.. çakmış gibi one öyle demisti cok ayıplamıştım ve uyarmistim bir dahada agzini hic bozmadi yanımda 😂