Esoz1110 aura_meselesi_bu_sekerim Onu ben zayıflar için kullanılıyor diye biliyordum mezar çıkkını surat diye😅
busenihicalakadaretmez Bide yine ananem çok çocuğu olan kadınlara, kız sende şık memedin goyunları gibi gunnayıp duruyon habire der onada çok gülerim. Ananem acayip bi kadın, her lafı olay😅
Esoz1110 busenihicalakadaretmez Eskiler çok fena ya 😅😅😅😅 anneannemde dedeme maniler söylermiş Giderken bize uğra Kebabı köze dura Benden başka seversen Bilinmez derde uğra🤣🤣🤣🤣
Esoz1110 Birde bir tanıdık sinir olduklarına gavurun dölü diyor bende bana öyle geldi zannetmiştim ama birkaç kez daha duyunca ağzından emin oldum ama ben utanırım diyemem öyle😅
birmini Esoz1110 Giderken bize uğra Kebabı köze dura Benden başka seversen Bilinmez derde uğra🤣 eşime gondericem simdi 🤣
alpsmother_ Esoz1110 babaannemin lafı GIRAN GİRESİCE 😂😂 vefat etti ama ben hala aklıma geldikçe bu lafın esprisini yapıyorum
busenihicalakadaretmez Esoz1110 birde dilleri bazı kelimelere dönmüyor ya çok tatlı telaffuzları oluyor. Ananem kan grubunu soranlara, benim kanım A erotik der mesela🙈😅🤣🤣 buna acayip kopuyoruz sürekli söylettiriyoruz oda bize kızıyo gidin benle alay ediyonuz diye😅
Pturesmoma Esoz1110 Benim annem şey der “ev işi aslan gibi görünür ama ona bindiğinde eşek olur.” Tamam anne 😅
Esoz1110 Pturesmoma Birazda işine gelen bir söz olmuş sanki daha çok size mi kullanırdı iş yaparken yardım et kızım gibisinden😅