cansubu iki parmağının arasi ile (isaret ve orta) memenin kahverengi kismina yakin bi yerden tutup sık. Kahverengi kisim uç gibi olcak o sekilde emzirmeyi dene. Geceleri benim semsert oluyo sutten. Bebegim ucumu alamiyo haliyle bende o sekilde yapiyorum kavriyo kahverengi kismi agzina aliyo ucun olmasa bile o kahverengi kismi agzina almasi gerek zaten o yuzden o anlattigim sekilde bi dene kuzum insallah faydasi olur. Ha olmassa eger e bebekden lansinoh 20 mm silikon uc al. Ozellikle lansinoh 20 mm olani al. Diger markalar standart buyuklukte delikleri ce cok buyuk hele ki yenidoğan bebek icin. Ben ilk basta wee baby aldim ama delikleri cok buyuk ve boyutlari yok. Bebegim onla cok cekip genzine kaçiyodu. Bende arastirdim lansinoh markasinin olculu olanlari var ysni delikleri digerlerine gore daha kcuuk olani. Lansinoh 20 mm olanini aldim sorma onla emzirdim sonrs kendi ucuma alsirridm 15 gundur. Mutlaka silikon uc alirsan lansinoh 20 mm olanini al diger markalari sakın alma bebek Allah korusun bogukur. E bebek de dedigim uç dan car. Mağazalarda ara yazisina bas uygulamada hangi avm de var msa ordan alin. Ben o sekilde bulup aldim