babyblogss Aryaderin benim oğlumun vücudu hemen su çiçeği gibi kızarmaya başlamıştı ilk başta önemsememiştim ama sonra yine verdiğimde artınca vermedim
Aryaderin babyblogss anladım çok geçmiş olsun o zaman benimki öyle değil pilavı gönül rahatlığıyla yedi rebilirsiniz Allah ın izniyle bişey olmaz
Zinnetnur babyblogss pilav zaten çok rahat yutulabilir ve yumuşal bence korkma ara ara su ver içsin öyle öyle alışır o da sende
Ballilokmam11 babyblogss ver gitsin hiçbiriyle olamaz 😆benim ki de 10 aylik bayağıdır veriyorum yani zatn yediği azicik.bisey
Uykusuz-annee babyblogss 9 aylıkken verdim bende yemedi benim sıpa yoğurtla karıştırıp verebilirsin bide öyle denicem havuçlu yapmıştım ben
Uykusuz-annee babyblogss biraz havuçlu ve lapa yapın o zaman ben ilk öyle verdim kuru değildi rahat yesin diye ☺️
Yuzuklerin_efendisi0 babyblogss Ben pirinç pilavı vermiyorum ama bulgur pilavı veriyorum ona özel yapıyorum ve iyice kaynatıyorum lapa olana kadar verebilirsin korkma🌸
LadyGaddar babyblogss 6 ayın sonundan beri veriyorum en sevdigidir ,ztn yumuşak çok rahat yutuyorlar,yaninada cacik yap ohhh yarasın 😁bikere dene bence 🪻🌷
printhelloworld babyblogss kızım 19 aylık 2 haftadır pilav yediriyorum katı gıdaya alışmak bizim için epey zor oldu şimdi de pilavı sadece yoğurtla yiyor o da en fazla 2-3 kaşık sade verdiğimde reddediyor
EgemenAtam babyblogss 7.ayindan beri veriyorum valla bogazina kacsa bile tıkayacak bir şey değil ki.Öksürse bile rahatça çıkarır