babyblogss Oğlum 10 aylık ama pilav nasıl yediricem bilmiyorum daha doğrusu korkuyorum, bunun için önerisi olan var mı mesela nasıl pilav yaptınız?🥹🙈
Dogacelik babyblogss kız vericen yiyecek işte😂 10 aylık bebek pirzola bile kemiriyor dişi olmasa bile
9595959 babyblogss Ay ver bir şey olmaz azıcık kaşığın ucuyla başla sonra tatlı kaşığına geçiyor olay🤣
Redpanda babyblogss bebeğim 7 aylık ve dişi yok. Rende ceviz, lokum et, pirzola vs hep yiyor 😅😅 pilav vereceksem olsam direkt veririm 🙈 yani önemli olan soğukkanlı olmak ama onun için tavsiye veremiyorum, tamamen karakter meselesi 😌
babyblogss gamzes-26 oğlumun yoğurda karşı alerjisi var o yüzden yoğurt veremiyorum 🥺 boğazına kaçar diye evham yapıyorum niye bilmiyorum ama ya 🥲
babyblogss selimhankerem ben boğazına kaçar diye korkuyorum bilmiyorum yesin istiyorum ama korkumu nasıl yenicem bilmiyorum
gamzes-26 babyblogss artık çok ufak değil yiyebilir katık arıyorsanız yanına çorba suyuyla verebilirsiniz
babyblogss Dogacelik ya 6 dişi var ben boğazına kaçar diye korkuyorum yoksa vericem yani pilav üstü iskender yaptım iskenderi yiyor da pilav da ben evham yaptım 😄🙈
selimhankerem babyblogss azar azar yedir o zaten ağzında parçalayıp yutar vermekten korkarsan alışamaz pilavını güzel pişirirsen sorun olmaz damakları ezme konusunda iyi kahvaltıda ekmek veriyorum eline seviyor hani yiyemıyor ama ısırırken diş için rahatlıyor bazen parça kopardığını görüyorum tutmuyor mesela yan tarafa alıyor dışarı çıkarıyor tabi gözetiminde veriyorum.
Duyulurum babyblogss oğlum iki dişiyle her akşam yemeğinde pilav yiyor :) çok az birkaç pirinç tanesi olsun kaşıkta, maksimum beş. Biraz lapa iyi pişmiş bir pilav iyi olur. Bu arada gaz sorunu yoksa bulgur pilavı da yiyorlar.
babyblogss Redpanda ya oğlum aslında düşünemeyeceğim kadar çok şey yiyor görseniz dersiniz ondan korkmuyorsun da bundan mı korkuyorsun 😄 biraz daha iyi hissettim teşekkür ederim
babyblogss Aryaderin benim oğlumun vücudu hemen su çiçeği gibi kızarmaya başlamıştı ilk başta önemsememiştim ama sonra yine verdiğimde artınca vermedim
Zinnetnur babyblogss kızım 10 aylık ek gıdaya pütürlü başladım asla tamamen ezmedim yedirdiğim şeyleri hep pütürlü verdim ve sonuç şuan her şeyi pütürlü yiyor pilavı da 7 aylıkken vermeye başladım