szye Merhaba anneler 2 aylık bebeginiz ne kadar kilo ile doğdu kaç kilo aldı 2. Ayında beslenme şekliniz nasıl ? Duyma ile iligli tepkileri nasıl ? 2. Ayda hangi gelişmeleri göstermeli ilk bebiş birde 36 haftalik doğdu o yüzden sizlerden fikir istiyorum
Uykularharamolduu szye benim bebeğim 2 aylık. 3 kilo doğdu. şu an 5.700 - 56 cm. gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum. ne kadar uzak dursam da yine çok fazla gazı oluyor. geceleri 4ü buluyor uyuması. gülmeye ve bizi dinlemeye başladı.
senadggc szye 36+5 2600 doğdu kızım şuan 2 ay 6 günlük 4.600 kilosu beni dinliyor tepki veriyor hatta şaşırmayın tam tur dönmesine ramak kaldı bu yüzden koltuktan düştü🥲🥲
papatya6767 szye Benim bebeğim de 2 ay 10 günlük 38+4 de doğum yaptım 3550 doğdu ve şuan da 6160 gr Anne sütüyle besleniyor. Çok nadir günde 1 kez olmak şartıyla mama veriyorum. Seslere tepki veriyor gülüyor.
mumineadm Benimde bebeğim2 ay 12 günlük 2900 doğdu geçen hafta çarşamba 4875 di kilosu gülüyor bizi dinliyor oyun halısında oynayabiliyor benim teksıkıntımbbu günlerde kaka yapamıyor ve sürekli ağlıyor
szye mumineadm maşallah 40 ondan sonra bizde 3 4 günde bir kaka yapıyor ve çok yapıyor … Oyun halısından memnun musunuz ?
papatya6767 mumineadm Benimkide bi ara 5 gün yapmamıştı doktorumuz fitil verdi anında yaptırdı. Şuan da gunde 1 kez yapıyor ama fazla yapiyor
minisannesii Benim bebeğim su an yedi aylık ama benimkide 36. haftada 2.500 gr doğdu. İki aylıkken 5.100 gramdı. Anne sütü çok az aldı formül mama ile besleniyor.
meteli Benim bebeğimde iki gün sonra iki aylık olacak inşallah beni dinliyor gülümsüyor oyun halısına tepki veriyor fakat basını sağ sol dönüyor ama dik tutamıyor henüz normal mi sizce
meteli papatya6767 yaa sağ sol dönüyor emzirme yastığı reflü yatağında dikemiyor korktm bende çok teşekkür ederim
papatya6767 meteli Rica ederim ne demek. Birde yüz üstü 10 dk da olsa yatır bebeği o kafasını yukarı yukarı kaldırmaya çalışacaktır oda boyun kasları için çok faydaliymis hergun yapıyorum ben
altay2 Benim bebeğim de 2 ay 10 günlük. 37. haftada 2.350 kg doğdu. On gün önceki kontrolde 4.150 kg olmuştu. Mama içiyor sadece