Mrvinl Arkadaşlar ramazan bayramında kardeşimin düğününde giydiğim elbiseyi satıyorum çok kaliteli harika bi elbise buraya nasıl foto ekleniyor İstanbul Ataşehirdeyim kargoya da verebilirim gerçekten muhteşem bir elbise kumaşı duruşu 38 beden ben 167 ye 62 63 kilo falanım göğüs kısmı asla düşme yapmadı. Çok şık bir elbise olduğu için bu kadar şık olacak başka yakınım kalmadı giyemem yani 3250 tl diye düşünüyorum
Feyzosumunannesi Mrvinl https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
Asyaamerve Mrvinl hayırlı satışlar canım. Güzelmiş elbisede, anlamadığım sıfırlar kaç paraki acaba..bilmediğimden soruyorum, banami fiyatı uçuk geldi, hani ikinci el olarak, yoksa sıfırı ekstrami pahalı
MoonCrystal Mrvinl Gerçekten şık bir elbise. Sıfır fiyatıyla arasında bariz bir fark varsa makuldur . Aldığınız fiyat neydi ?
QueenAnne Mrvinl tesettürlüyüm bayıldımmmmm nerden aldınız acaba tesettür abiyeleride varmıdır abimin düğünü olacakta
minikoglummmmm Mrvinl boşver böylelerini mahkul bir fiyat bu 12 ye abiye aldım bende abimin düğünü için
Mrvinl minikoglummmmm ay teşekkür ederim ben de diyorum bende bi tuhaflık mı var acaba pahalı mı oldu diye bir kere giydim değerlensin istedim keşke başka düğünde de giyebilsem ama giyemem yani
Mrvinl minikoglummmmm teşekkür ederim gerçekten öyle harika bi kumaşı duruşu var bakalım inşallah satılır da bi işe yarar 😂 yoksa evde giyip gezeceğim 😂😂😂
QueenAnne minikoglummmmm usenmedimyaptimbirvelet sende atarmısın merak ettimde abimin düğünü için bende bakıyorum
Tatlican minikoglummmmm Ayy bayıldım tam benlik modeli 😄kimin cemiyetinde giyeceksin Bende 2gun once aldim cok severek .