Atssssss000 Kızlar merhaba, dün kuzenim bimden kaşar peyniri almış keserken içinden böyle birşey çıkmış , öncelikle herkes dikkatli olsun diye atıyorum. Bunu nereye şikayet edebiliriz acaba?
Elfgrn Atssssss000 Tüketici hakem heyeti, BİM’in kendi sayfasına , birde bu gıdalar ile ilgili şikayet hattı vardı unuttum onu
mnkanne1 Atssssss000 bizde a101 den almıştık kaşar peyniri paketi açar açmaz bildiğiniz deterjan kokusu vardı hatta dedim hasta olucam koku duyum değişti anneme koklattım o da aynı dedi ve ben o kaşarı bütün olarak çöpe attım
asilpoyrazinannesi Atssssss000 bu kaşar peyniri değil tost peyniri ve tost penirlerini bildiğim kadarıyla bi kaç peyniri birbirine karıştırarak yapıyorlar..
myarenb [silindi] ay bende öyle sandım bi saattir bakıyorum Kesilen parçayı koymuşlar, ambalajdaki resim değilmiş 😂
Atssssss000 mnkanne1 insan artik hangi markayi alicagini sasiriyor, biz bi markanin daha almisyik icinde kestigimizde icinde kocaman bir delik ve kurt vardi🤮
Aslan2103 myarenb yaa bende sonradan fark ettim hemen yorumlara baktım baska varmi oyle sanan diye hahaha
Atssssss000 asilpoyrazinannesi isin tuhafi bir kokusu felanda yok degisik valla ne oldugunu anlayamadik icinden cikanin
Yarim_Kilo_Kiyma Atssssss000 Fişi ile geri götürün, fişi olmasada geri götürün. Kameralardan tespit ediliyor saat aralığı belli ise.
mnkanne1 Atssssss000 ben o zamandan beridir hep Migros’tan alışveriş yapıyorum sebzeleri meyveleri taze oluyor aldığım şeyler de güzel oluyor