Melodimm kahvemsadeolsun Benim de oğlum var sünnet düğünü yaptırmadım. E Işte o sizin oğlunuz sizin kararınız post sahibinin kendi oğlu yapmak istiyor🌺Benim oğlum yok mesela ama olursa bende yapmam.Ama ablam yapar tercih meselesi💕
kahvemsadeolsun Melodimm Ben zaten aksi bir durum söylemedim. Ben kendi tercihimi söyledim. Post sahibine yaptıramazsın vs demedim. Üzerine istediği üzere öneride de bulundum. Yorumumda sizi ilgilendiren kısım neresi?
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Melodimm çok teşekkürler 🌸evet bunu idrak edemiyorlar sanki ben bu konuda fikirlerini sormuşum gibi gereksiz yorum yapıyorlar
Beyninizikullanmakucretsizdir Abiyelerini çok beğendiğim bir sayfa, beyaz olarak bu var ama gelinlik gibi duruyor 🙈
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Beyninizikullanmakucretsizdir evet bu biraz gelinlik gibi taşlı falan 😅 yinede çok teşekkürler 🫶🏻
Tekbenimsucumguzelolmakdemi 2AngelMom yiaaa çok teşekkür ederim güzel düşüncen için ♥️ bilmiyorum ki ben beyaza taktım şu sıra 🤭 bide şey ben kaçarak evledim ondan dolayı gelinliğimi bile hızlıca aldık seçemedim biraz gelinliğe merakım var galiba ondan böyle beyaz abiye istiyorum😅
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Melodimm evet beyaz yokmuş ama cidden çok güzel beğendim. Gri tercih etseydim hiç dusunmeden alırdım 🌸
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Melodimm şaka gibi yaa sanki ne satıyorlar ayrıca asla katiyen o paraya değmez 😅
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Melodimm aaa bu güzelmiş işte ✨ ben bunu kesinlikle gözden geçiririm. Teşekkürleerr🫶🏻🪻