Mertveannesi2211 Tekbenimsucumguzelolmakdemi elimde beyaz bir abiyem var hem sade hem şık duruyor yeniden farksız düşünürseniz şali da var yanlış hatırlamıyorsam 4 metre kadardi
Simsimy Tekbenimsucumguzelolmakdemi Elbise önerisi verirken, sünnet düğünü yapmadığımı ve neden olduğunu belirtmek istedim şuraya ithafen :) Tekbenimsucumguzelolmakdemi Sünnet annesi olupta aradığım kriterde bir abiye alıp giyen oldumu?
kahvemsadeolsun Simsimy Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben abartılı olan her şeyden nefret ederim. Kına gecesi dahi yapmadım öyle diyeyim.
Simsimy kahvemsadeolsun Düğün falan yaptım ben. Ama sünnet düğününün amacı, yapılma nedeni biraz saçma bana göre 😂
kahvemsadeolsun Simsimy Yok dostum. Kırda nikah, arkadaşlarla küçük bir eğlence mutlu son. 😁 Gelinlik bile değil beyaz elbise girecektim de annem öldürecekti beni mecburen giydim. 😂
kahvemsadeolsun Tekbenimsucumguzelolmakdemi Herkes sohbet ediyor. Bana saçma gelsede öneride de bulundum. Ve söylediğim yerin modelleri gerçekten güzeldir. 😊
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ZeydsMom bu fiyata daha güzel şeyler bulabilirim biraz eski moda 😅 teşekkürler zeydsmommm🫶🏻
Tekbenimsucumguzelolmakdemi ZeydsMom evet bunların hepsine baktım bende şu tarz şeyler arıyorum Bunların beyaz rengi olsa direk hiç durmam alırım aşırı beğendim çok trend. Tam aradığım kriterlerde🤌🏻🤌🏻
ZeydsMom Tekbenimsucumguzelolmakdemi evet ama beyaz yok oyleleri ya hepsi renkli. Benim tarzim degil pek ondan bilemiyorum son model yeni model gordum attim 🙊