obusu Hem hostes hem anne olarak ilk önce hiç tedirgin olmayın çok kolay geçecek diyebilirim :)
uçak kalkış anında biberon,emzik,içecek verin ya da emzirin,mümkünse havalimanında uçağa binmeden önce altını değiştririn ve orda burun spreyi sıkın burnu açık olsun,cama yapıştırılan dönencelerden alabilirsiniz baya oyalıyor,kitaplar vs neyi seviyorsa bi tane yetiyor bile..Bebek için olan her şeyi yanınıza alabilirsiniz ama zaten demir ilacını falan ben valizde taşıyorum..Sıcak suyunu soğuk suyunu toz mamasını sıvı mamasını kaşık mamasını yanınıza alabilirsiniz. Bebek arabasını uçak kapısına kadar alabilirsiniz check in de etiket taktırmanız gerekli,indiğinizde ya kapıda ya da banttan alırsınız inince hemen uçak kapısındaki sarı yelekli görevliye bebek arabasını nerden alacağınızı sorun .
Siz rahat olursanız bebeğinizde rahat olur endişelenmeyin. Ağlarsa gerilmeyin,uzun uçuşsa uçakta gezinti yapın,tuvalete gidip suyu açın ellesin ilgisi dağılır..
Zaten bebekler kulakları açık olduğu sürece sorun yaşamazlar uçağın titreşimi onları sakinleştirir
Size İyi uçuşlar diliyorum 🌸