Eailesi4 gulsaherdemcibal bende cesaret edememiştim daha doğrusu eşim istemedi çok zor ikna ettim hep büyüsünler öyle diyordu
1prens1prenses_ Eailesi4 uykum var ama uyuyamıyorum çünkü 22 günlük kızım ne istiyor anlamıyorum bir türlü
Eailesi4 1prens1prenses_ alışma sürecindesiniz canım zamanla yavrun dünyaya alışacak sen ona alışacaksn daha çok küçük derdi olmasa bile uyumayabilir aglayabilir
1prens1prenses_ Eailesi4 ağlamıyorda az bişey ses çıkarıyor ufak ufak o kadar aç ama değil emiyor mama veriyorum ama fazlasını. Atıyor ama hala istiyor anlamadım gazını da çıkardım
1prens1prenses_ Eailesi4 evet biliyorum bide 2. Buçuk yaşında oğlum var oda biraz yoruyor beni uykusuzluk ta eklenince onlar iyi olsunda sağlık olsunda ben razıyım uykusuz kalmaya bide anlaya bilsem ne istiyor kuzum
Eailesi4 1prens1prenses_ oğlunuz böyle değildi galiba her çocuk yeni bir tecrübe Allah yardımcınız olsun size güç kuvvet versin ❤️🌹
1prens1prenses_ Eailesi4 evet malesef değişti huyu Allah razı olsun cümlemize güç kuvvet versin inşallah 🤲🏻❣️
Eailesi4 defneelinaa benimkiler maşAllah uyuyorlar aman bozulmasın Rabbim sizede bol bol uyku nasip etsin
Niluu Eailesi4 Sıcaktan uyuyamadım ben hiç bide gün içinde uyumuştum 3 saat ondan dolayı da uykum gelmedi sanırım 7 de uyandım bu sabah normalde asla 7 de kalkmam ben o yüzden bu şuan benim için bi rekor😂
Eailesi4 Niluu 4 de uyudum 6.30 kalktım bende uyuyamıyorum ama o kadar uykum var ki kendime gelemiyorum