Glsmlina Emziren Bi anneyim kizim 14 aylik ella kullanmam gereken Bi durum yaşandı kimisi emzire.ezsin kimisi sekiz saat sonra emzir diyor kafam çok karıştı emzirirken kullananlar bana akıl verin nolur
Glsmlina aslanb doktorumuzun onayiyla hapi ictim ne kadar geç emzirebilirsen o kadar geç emzirdedi sagilmis sürün varsa onlari ver dedi benim sagilmis sütüm yoktu 7 8 saat emzirmedim sonra sagip attim sonra bebeğimi emzirdim
Berko aslanb benimde bikere başıma geldi ama o an çocuk uyandı mecbur emzirmiştim bişey olmamıştı şükür
aslanb Glsmlina yani benim kafama takılan bebeğe o geçen hormon ne gibi zarar verebiliyir ilerde mi acaba diye düşünüp duruyorum
aslanb Deletedmom_110 ertes72 ile Ella farklıymış keske onu bilip alsaydın onda 8 saat sonra yetiyor ama ellada bir hafta yazıyor işte🥺
Berko aslanb ya elmaydı yada başka vardı ismini unuttum yarım geçmeden çocuk uyandı mecbur emzirmştim. Ama çocuk çok küçük değildi 9 10 aylık felan dı normalde parol dışında bi ilaç içemiyorum hiç 15 aylık olmasına rağmen.
aslanb Deletedmom_110 recetede bir hafta yazınca korkuyorum yinede 🥺 bebegimde durmuyo memeyi unutursa sütüm kesilirse diyorum diğer tarafı zararı olur bebeğime diyorum 😓
Deletedmom_110 aslanb hemşireler var aslında burda umarım görüp yazarlar yanlış bilgi vermek istemiyorum ertes 72 de 8 saat sonra sütümü döküp emzirdim şükür sorun olmadı ama ellayı bilmiyorum
ezgiieylul Merhaba bende aynı şekilde eczacı vermesiyle içtim şuan siz n’aptınız bir zarar gördünüz mü çok korktum bu seferde