[silindi] 3 ay 3 günlük bebeğim sürekli ağzı akıyor. Doktor dişden ve reflüden olabilir dedi. Kusması yok öyle , diş içinde erken diye düşünüyorum. Sizin bebelerinizde böyle mi anneler 🤔🤷♀️
Eylullmomss [silindi] 3 ay 15 günlügüz bizimde aynı çok salyası var kusmamız yok eskisi gibi bi aman aman değil çok az az geliyo ben alt damağına baktım sanki diş çıkartıyo gibi geldi doktorda öyle demişti dişi kızarıklık olabilir belki dedi ay inş değildir
mydearchldren0219 [silindi] benim oğlumunda 4 aylıkken basladı 4 ayın sonunda asırı huysuz hafıf ateş hep aglıyo doktoru dıs dedı etı sertleşmiş ve suan 5 aylık herseyı parçalamak ıstıyor örnük yetstıremıyom . Allh bılır ne zman cıkarır 2 ayı bulan var çok zor gerçekten o yüzden normal salyası akması .
Minikcivcivim [silindi] 3aylıkken başladı bu bizde ilk dişini 9aylıkken çıkardı şuan 1yaş 1aylık hala akıyor🤷♀️
Misskokulum [silindi] bizim de tam 3 aylık 2.aydan beri akıyor son zamanlar tükürük bile biriktiriyor agzinin kenarında 😂 reflüsu yok. Bence normal bi durum
[silindi] Eylullmomss Bakıyorum bende ama bişey görünmüyor. Dış 5.ay da başlıyor diye biliyorum ama erken mi çıkartacaklar acaba 🤭
Elifdivli1 mydearchldren0219 Gercekten çok zor aşırı sinirli oluyor oglum eline ne alsa direkt agzina götürüp 1 dkka sonrada sinirden ağlıyordu. 10 15 sürmüştü bizim ki sizinki kısa sürer inşallah
mydearchldren0219 Elifdivli1 10 15 olsa bayram ederım ☺️ Buda oyle baktım olmuyor diş kaşıyıcı vermıyorm eline alıyor 1 dk sonra beter oluyor . Akşam gıdıp artık nöbetçi eczaneden diş jeli aldık Ağlama krızlerıyle beraber zor uyuttuk babasıyla . Zaten zor bı bebekti beter oldu 😔
Melahat Minikcivcivim ay gercektenmi benim oğlumda 3 aylıkken başladı on aylık şuan akıp duruyor artık yetiştiremiyorum önlük çok zor bi durum
Minikcivcivim [silindi] evet normal 3 aylıkken de doktoru normal demişti geçen hafta tekrar sordum hala normal diyor 😂
Misskokulum [silindi] bi de agzi omzuma değdiği gibi omzumu yalamaya başlıyor çok şekerler ya rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🥰